Απαγωγή 36χρονου από τη Λάρνακα

16:40 20/9/2013 - Πηγή: OnlyCY

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση διάρρηξης κατοικίας, απαγωγή και επίθεση με πρόκληση σωματικής βλάβης, την οποία διερευνά η Αστυνομία στην Λάρνακα, η κα. Τυρίμου είπε πως λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι 36χρονος, απήχθηκε από το διαμέρισμά του στη Λάρνακα, από δύο άγνωστα πρόσωπα.

«Σύμφωνα με την πληροφορία», ανέφερε, «οι δύο άγνωστοι επιτέθηκαν και κτύπησαν τον 36χρονο και ακολούθως, αφού τον έβαλαν στο χώρο αποσκευών, μαύρου οχήματος, αγνώστων στοιχείων, τράπηκαν σε φυγή».

Πρόσθεσε πως μέλη της Αστυνομίας επισκέφθηκαν

το διαμέρισμα του 36χρονου, όπου διαπίστωσαν ότι αυτό είχε παραβιαστεί, ενώ στις σκάλες της πολυκατοικίας υπήρχαν ίχνη αίματος.

Συνέχισε λέγοντας πως «λίγο αργότερα, γύρω στις 12:45 π.μ., ο 36χρονος επέστρεψε στο διαμέρισμά του συνοδευόμενος από κάτοικο Λάρνακας, ο οποίος ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι εντόπισε το θύμα τραυματισμένο, έξω από πρακτορείο στοιχημάτων στη Λάρνακα».

«Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε. Όπως διαπιστώθηκε φέρει θλαστικό τραύμα στο κάτω χείλος, μώλωπες και εγκαύματα συνεπεία τριβών. Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση», είπε.

Επιπλέον, ανέφερε πως «έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης εναντίον των δύο πρόσωπων, τα οποία αναζητούνται», προσθέτοντας πως «εκ πρώτης όψεως φαίνεται τα κίνητρα να είναι οικονομικές διαφορές του θύματος με τους δράστες».

Keywords
Τυχαία Θέματα