Ανοίγει ο δρόμος για την ανέγερση του νέου δημοτικού θεάτρου

11:23 12/6/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την απόφαση να προχωρήσει τις διαδικασίες για την ανέγερση του νέου Δημοτικού Θεάτρου. έλαβε χθες η ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου Πάφου.

Η απόφαση που έλαβε η ολομέλεια του Δημοτικού Συμβουλίου, προνοεί την σύσταση ειδικής ad hoc επιτροπής αποτελούμενη από τον δημοτικό γραμματέα, την αρχιτέκτονα - λειτουργό της Πολεοδομίας, τον εκτελεστικό μηχανικό, τον οικονομικό διευθυντή και δημοτικό σύμβουλο προκειμένου να μελετήσουν όλα τα συμβόλαια που θα υπογραφούν και να αναλάβουν το πρωταγωνιστικό ρόλο των διαβουλεύσεων με τους αρχιτέκτονες

που κέρδισαν τον διαγωνισμό για τα σχέδια του νέου Δημοτικού Θεάτρου.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάφου Σάββα Βέργα, η υπογραφή των συμβολαίων για προώθηση του έργου θα γίνει μόλις παρθεί η τελική υπουργική απόφαση για την απαλλοτρίωση του τουρκοκυπριακού τεμαχίου απέναντι από την Οικία του Επάρχου, και την παραχώρηση στο Δήμο για την ανέγερση του νέου δημοτικού θεάτρου.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι η ολοκλήρωση του Δημοτικού Θεάτρου πριν το 2017, ούτως ώστε να γίνει η έναρξη της πρώτης εκδήλωσης στα πλαίσια του 2017 στο νέο Δημοτικό Θέατρο.

Η ανέγερση του Δημοτικού Θεάτρου αποτελεί την «κορωνίδα» των έργων που τροχοδρομούνται ενόψει του 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα