Ανοίγει για τους λουόμενους η παραλία Ποτίμων

15:03 14/4/2014 - Πηγή: OnlyCY

Μια μοναδική νέα παραλία θα μπορούν να επισκεφτούν φέτος οι λουόμενοι, ντόπιοι και ξένοι, στην Επαρχία Πάφου, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργο Στυλιανού.

Πρόκειται, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Στυλιανού, για την παραλία των Ποτίμων στην Κισσόνεργα οι εργασίες προετοιμασίας της οποίας ολοκληρώνονται προσεχώς με την τοποθέτηση κρεβατιών και ομπρελών, ενώ το κόστος της αναβάθμισης της ανήλθε στις 25 χιλιάδες

ευρώ.

Στο μεταξύ, σε διαμόρφωση του χώρου γύρω από το παλιό γήπεδο της Κοινότητας προχωρεί το Κοινοτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας. Ο Κοινοτάρχης δήλωσε ότι το Κοινοτικό Συμβούλιο προχωρεί στη διαμόρφωση του χώρου με την δημιουργία σύγχρονου παιχνιδότοπου για τα παιδιά, πάρκου με τη φύτευση και άλλων δένδρων και θάμνων και την καλύτερη διαρρύθμιση των χώρων γύρω από το γήπεδο, το οποίο επίσης θα αναβαθμιστεί.

Η περιοχή θα επενδυθεί με πέτρα, όπως είπε, αναβαθμίζοντας περαιτέρω το κέντρο της Κοινότητας, προσθέτοντας πως το κόστος του έργου ανέρχεται γύρω στις 60 χιλ. με 70 χιλ. Ευρώ.

Ταυτόχρονα, προχωρούν οι εργασίες για την ανάπλαση και του γεφυριού της Άπης.

Σύμφωνα με τον κ. Στυλιανού, πρόκειται για το γνωστό γεφύρι της Κισσόνεργας, το οποίο θα συντηρηθεί, θα αναδειχθεί και θα αποτελεί μέρος του μονοπατιού της φύσης.

Ο Κοινοτάρχης Κισσόνεργας ανέφερε ότι εισέρρευσαν στα ταμεία της Κοινότητας χρήματα από πώληση χώρου πρασίνου, που αξιοποιούνται με τα έργα αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα