Ανδρέας Γεωργίου-Στέφανος Μιχαήλ: Μιλούν για γυναίκες

19:09 29/11/2013 - Πηγή: OnlyCY

Στο σίριαλ Μπρούσκο υποδύονται τα αδέλφια. Στην πραγματική ζωή είναι πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα ο Ανδρέας Γεωργίου είναι πολύ προστατευτικός με τον μικρότερο στο καστ της σειράς, Στέφανο Μιχαήλ. Οι δύο ηθοποιοί αποκαλύπτουν τι χαρακτηριστικά τους αρέσουν στις γυναίκες.

«Με γοητεύει κυρίως το μυαλό και το βλέμμα της. μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες με προσωπικότητα, εκείνες που έχουν όραμα και στόχους για τη ζωή τους και είναι ανεξάρτητες και δημιουργικές. Δεν θα μπορούσα να είμαι με μια γυναίκα που δεν θα είχε βρει το δρόμο της και θα ακουμπούσε συνεχώς πάνω μου. Θέλω να έχω την ανασφάλεια ότι ανά πάσα στιγμή, αν δεν είμαι προσεκτικός, να τη χάσω», δήλωσε στο Hello! ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, όμως, προτιμάει τη γυναίκα να είναι πιο θηλυκό. «Το πρώτο, ας είμαστε ειλικρινείς, είναι η εξωτερική εμφάνιση. Αυτό σε τραβάει αρχικά σε μια γυναίκα. Προσωπικά μου αρέσουν περισσότερο οι γυναίκες που έχουν έντονη θηλυκότητα και σεξαπίλ και συγχρόνως ξέρουν καλά τη θέση τους δίπλα σε έναν άντρα: ξέρουν αν τον ακούν, να συζητούν μαζί του, να σταθούν δίπλα του και δεν έχουν την ανασφάλεια αν το παίξουν “αντράκια”». Ενώ αποκαλύπτει ότι δεν έχει υπάρξει ποτέ ανάμεσα σε δυο γυναίκες. «Όταν αποφασίσω ότι είμαι με μια κοπέλα, δίνομαι ολοκληρωτικά στη σχέση μας και δεν κάνω δεύτερες ή τρίτες σχέσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα