Αναστολή εργασιών πρατηρίου για διαρροή καυσίμων

15:12 4/9/2012 - Πηγή: OnlyCY

Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Λουρουτζιάτης έδωσε το μεσημέρι οδηγίες για έκδοση διατάγματος για αναστολή των εργασιών του πρατηρίου  που βρίσκεται στην Λεωφόρο Γρίβα Διγενή και από το οποίο φαίνεται να υπήρχε διαρροή καυσίμων από την περασμένη Πέμπτη.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Λουρουτζιάτης «το μεσημέρι έδωσα οδηγίες για έκδοση διατάγματος για αναστολή των εργασιών του πρατηρίου δεδομένου ότι ο πρατηριούχος δεν συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες και δεν έχει παραδώσει τους απαραίτητους ελέγχους

που του είχαν ζητηθεί για το πρατήριο του. Οι έλεγχοι που ζητήθηκαν αφορούσαν την προέλευση της διαρροής εάν δηλαδή είναι από τις δεξαμενές καυσίμων του πρατηρίου και εάν η διαρροή είναι καινούργια ή παλιά».

Πρόσθεσε ότι το δεύτερο πρατήριο που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο και απέναντι από το συγκεκριμένο πρατήριο έχει από την περασμένη εβδομάδα φέρει εμπειρογνώμονες από την Ελλάδα και σήμερα έχει δώσει στο Δημαρχείο τα αποτελέσματα της έρευνας.

Ωστόσο συνέχισε «ο δεύτερος πρατηριούχος δεν έχει μέχρι σήμερα δώσει αποτελέσματα οποιασδήποτε έρευνας. Το θέμα άπτεται της δημόσιας ασφάλειας και υγείας και δεν είχαμε άλλη επιλογή από του να ζητήσουμε να εκδοθεί διάταγμα για αναστολή των εργασιών του πρατηρίου» είπε.

Υπενθυμίζεται ότι διαρροή καυσίμων έγινε αντιληπτή την περασμένη Πέμπτη το απόγευμα σε δημόσιο δρόμο και σε βάθος τριών μέτρων, στα πλαίσια της εκτέλεσης των έργων για τη δεύτερη φάση του αποχετευτικού στη Λάρνακα.

Keywords
Τυχαία Θέματα