ΑΚΕΛ: Αλλοπρόσαλλη η πολιτική Λιλλήκα

14:52 17/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Απάντηση στις χθεσινές αναφορές Γιώργου Λιλλήκα, για διαπραγμάτευση του Κυπριακού από μηδενική βάση, έδωσε σήμερα το ΑΚΕΛ, δια του εκπροσώπου του Γιώργου Λουκαΐδη, ο οποίος δήλωσε πως ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές Γιώργος Λιλλήκας μετατράπηκε «σε χρόνο ρεκόρ από διαπρύσιο κήρυκα της Ομοσπονδιακής λύσης σε φανατικό πολέμιο της».

«Από το ΑΔΗΣΟΚ και τη στήριξη Γιώργου Βασιλείου, την υιοθέτηση επί χρόνια της πολιτικής

του ΑΚΕΛ για τη λύση ΔΔΟ, κατέληξε σε μια ακραία θέση που κινείται εκτός της διαχρονικής πολιτικής και των ομόφωνων αποφάσεων του Εθνικού Συμβουλίου» είπε για τον Γιώργο Λιλλήκα ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ.

Πρόσθεσε πως η στάση του κ. Λιλλήκα καταδεικνύει μια «αλλοπρόσαλλη πολιτική πορεία γεμάτη από αντιφάσεις, ασυνέπεια, και καιροσκοπισμό».

Συνέχισε λέγοντας πως «η εύηχη, υπερπατριωτική και ανυποχώρητη συνθηματολογία γύρω από την απόρριψη του ιστορικού συμβιβασμού της Ομοσπονδιακής λύσης, είναι στην ουσία της ηττοπαθής και θα οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια σε νέες περιπέτειες και σε καινούρια, ίσως χειρότερα δεινά το λαό μας».

Αυτό που θα συμβεί αν εγκαταλειφθεί η λύση ΔΔΟ, θα είναι η οριστικοποίηση της διχοτόμησης, είπε ο Γιώργος Λουκαΐδης, δηλώνοντας πως το ΑΚΕΛ σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με την κατοχή και τη διχοτόμηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα