Θέματα Προεδρίας συζήτησε ο Μαυρογιάννης με Γάλλο Υπουργό

14:42 17/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Απόψεις για την προετοιμασία των Συμβουλίων Εξωτερικών και Γενικών Υποθέσεων Ecofin και Δικαιοσύνης αντάλλαξαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν τη Δευτέρα ο Υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Ανδρέας Μαυρογιάννης με το Γάλλο Υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Μπερνάρ Καζενέβ.

Όπως αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση, «κατά τη συνάντηση δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην προετοιμασία των Συμβουλίων Εξωτερικών και Γενικών Υποθέσεων, Ecofin και Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων για τα ζητήματα των οποίων υπήρξε ανταλλαγή θέσεων και απόψεων από τις δυο πλευρές».
Οι

δυο Υπουργοί, προστίθεται, αναφέρθηκαν επίσης στα αναγκαία μέτρα για ενίσχυση και αλληλεγγύη στην ευρωζώνη, καθώς και στα μέτρα προώθησης της ανάπτυξης στην Ευρώπη, όπως και σε ζητήματα που αφορούν την πολιτική της Νότιας Γειτονίας.

Νωρίτερα χθες, ο κ. Μαυρογιάννης παρουσίασε το πρόγραμμα της κυπριακής Προεδρίας σε όλη την ομάδα της Γενικής Διεύθυνσης Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Μαυρογιάννης είχε, επίσης, συνάντηση με το Γενικό Διευθυντή της ομάδας και Σύμβουλο του Γάλλου Πρωθυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Σέρζ Γκιγιόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα