Αισιόδοξος ο Μαλάς ότι θα είναι στον δεύτερο γύρο των εκλογών

09:55 30/1/2013 - Πηγή: OnlyCY

Ο υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Σταύρος Μαλάς δήλωσε ότι Νίκος Αναστασιάδης και Γιώργος Λιλλήκας «προσφέρουν φρούδες και ατεκμηρίωτες ελπίδες σε σχέση με την επίλυση του Κυπριακού».

Μιλώντας χθες βράδυ σε προεκλογική συγκέντρωση στην Χλώρακα, ο κ. Μαλάς είπε ότι Αναστασιάδης και Λιλλήκας «μεταμορφώνονται καθημερινά, μεταλλάσσονται και μέσα από πολλά mea culpa

και πολλά απεταξάμην της δικής τους πολιτικής σταδιοδρομίας νομίζουν ότι θα οδηγήσουν την χώρα σε ένα καλύτερο αύριο».

Ο κ. Μαλάς είπε αναφορικά με τις δικές του διακηρύξεις για την λύση στο Κυπριακό ότι δεν θα βάλει νερό στο κρασί του και ούτε θα προτάξει πολιτικές που είναι ανεφάρμοστες και δεν θα δώσουν προοπτική, ώστε να γίνει αρεστός στους ψηφοφόρους.

Πρόσθεσε ότι «όσοι δεν επιθυμούν την εκλογή του Νίκου Αναστασιάδη στην προεδρία της Δημοκρατίας, που είναι η πλειοψηφία του Κυπριακού λαού», κατά την εκτίμησή του, «έχουν επιλογή» την υποψηφιότητα τη δική του.

Ο κ Μαλάς ανέφερε πως με βάση τις δημοσκοπήσεις οι επερχόμενες εκλογές θα είναι εκλογές δύο γύρων και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο ίδιος θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Στο ενδεχόμενο εκλογής του Νίκου Αναστασιάδη στην Προεδρία της Δημοκρατίας, ο κ. Μαλάς είπε ότι «είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσει και δεύτερο, ίσως και τρίτο μνημόνιο και αυτό σημαίνει περισσότερες φορολογίες στις ασθενέστερες οικονομικά ομάδες αλλά και μείωση των κοινωνικών παροχών επιπλέον των ιδιωτικοποιήσεων που θα υπάρξουν».

Ο Σταύρος Μαλάς κάλεσε τους ψηφοφόρους που στρέφονται προς την υποψηφιότητα του Γιώργου Λιλλήκα, την δεύτερη Κυριακή, να συνενώσουν δυνάμεις για να οδηγηθεί η χώρα σε μια νικηφόρα προσπάθεια, με τον ίδιο στο ύπατο αξίωμα της Δημοκρατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα