Αισιοδοξία Οικολόγων για τη συμφωνία με τον ενδιάμεσο χώρο

13:47 5/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Η Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών Ελένη Χρυσοστόμου διαβεβαίωσε πως το Κίνημα έχει μπει με εντιμότητα και ειλικρίνεια στη διαδικασία των συζητήσεων με τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου, για να προσθέσει πως η χθεσινή συνάντηση των αρχηγών των κομμάτων του ενδιάμεσου χώρου και της Οικολογίας έληξε με το αισιόδοξο μήνυμα ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των τεσσάρων κομμάτων.

Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη για τις προεδρικές εκλογές

και τον ενδιάμεσο χώρο, η κ. Χρυσοστόμου είπε πως «οι Οικολόγοι έχουν μπει σε αυτή τη διαδικασία με εντιμότητα και ειλικρίνεια, σε μια προσπάθεια να βρεθεί η κοινή συνισταμένη, που θα εξασφαλίσει μια εναλλακτική επιλογή για τις προεδρικές εκλογές, μακριά από την πόλωση των δύο μεγάλων κομμάτων».

«Οσο κρατά αυτή η διαδικασία, θεωρούμε ότι οι οποιεσδήποτε επαφές με τα δύο μεγάλα κόμματα θα πρέπει να γίνονται στην παρουσία και των τεσσάρων κομμάτων και όχι χωριστά. Η οποιαδήποτε επαφή που θα γίνει χωριστά θα υποσκάψει και θα υπονομεύσει τη διαδικασία», είπε.

Όπως πρόσθεσε «ήδη ανάμεσα στους συμπατριώτες μας κυριαρχεί το αίσθημα της δυσπιστίας προς το πολιτικό σύστημα», λέγοντας πως «η διαφάνεια και η ειλικρίνεια χαρακτήριζε και χαρακτηρίζει το Κίνημα Οικολόγων και σε αυτό το πλαίσιο θα κινηθεί και αυτή τη φορά».

Καταληκτικά είπε πως αναμένει και από τα υπόλοιπα τρία κόμματα του ενδιάμεσου χώρου να συμπεριφερθούν το ίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα