Εκδηλώσεις της Αστυνομίας Πάφου για την Αγία Ειρήνη

12:46 5/5/2012 - Πηγή: OnlyCY

Εκδηλώσεις με την ευκαιρία της γιορτής της Αγίας Ειρήνης, προστάτιδας της Αστυνομίας, διοργάνωσε σήμερα ο Φιλοαστυνομικός Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σήμερα, ημέρα της Αγίας Ειρήνης, τελέστηκε το πρωί το μνημόσυνο πεσόντων και θανόντων αστυνομικών στην Εκκλησία της Αγίας Ειρήνης στην Τίμη, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πάφου Γεώργιου.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε αιμοδοσία στο Κοινοτικό Συμβούλιο Τίμης εις μνήμη του Υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου, με τη συμμετοχή

της κοινότητας Τίμης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και ΔΑΣΑ Πάφου.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι η Αστυνομία είναι πρωτοπόρα στα θέματα αιμοδοσίας αφού είναι η πιο απλή προσφορά προς το συνάνθρωπό μας.

«Επ’ ευκαιρίας της σημερινής εκδήλωσης δηλώνουμε ακόμα μια φορά ότι είμαστε δίπλα στους πολίτες και μπορούμε να προχωρούμε μαζί και να ανταποκρινόμαστε θετικά στις απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας», πρόσθεσε ο κ. Αγγελίδης.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται την ερχόμενη Δευτέρα όπου στις 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί εκστρατεία καθαριότητας της παραλίας της Τίμης από τους διοργανωτές της εκδήλωσης στη μνήμη του Υποσμηναγού Πανίκου Ερωτοκρίτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα