ΑΓΡΙΟ ΘΡΙΛΕΡ με τη Δούκισσα: “Τρέμω για την ζωή μου”!!! Ποιος έκανε κόλαση τη ζωή της;

19:20 11/12/2013 - Πηγή: OnlyCY

Προσπαθεί να κρατήσει την ψυχραιμία της, αν και δεν είναι τόσο εύκολο. Πόσο μάλλον σε μια περίοδο που έχουν πέσει πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Η εμφάνισή της στο «Dancing With The Stars» για την παρουσίαση του οποίου έχει εισπράξει πολύ κολακευτικά σχόλια αλλά και οι εκπομπές στο πλευρό του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή έχουν «εκτοξεύσει» τις μετοχές της στο χώρο της showbiz. Πολλοί θα νόμιζαν ότι η Δούκισσα πλέει σε πελάγη

ευτυχίας εξαιτίας της επαγγελματικής της επιτυχίας… Είναι όμως έτσι τα πράγματα ή υπάρχει κάτι που την ανησυχεί;

Πριν από μερικές ημέρες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Θέμου με προσκεκλημένη την Έλενα Παπαβασιλείου, η τελευταία είχε εκμυστηρευθεί ότι έζησε μία δυσάρεστη εμπειρία με έναν φανατικό θαυμαστή που είχε κάνει τη ζωή της κόλαση. Αμέσως η Δούκισσα αποκάλυψε ότι είχε κι εκείνη ανάλογη εμπειρία. Όλοι πάγωσαν στο πλατό, αφού κανείς δεν γνώριζε τι είχε συμβεί. Η Νομικού παρά τις ερωτήσεις που δέχτηκε δεν έδωσε συνέχεια, γιατί δεν επιθυμούσε να δώσει. Ήταν ένα συμβάν που προσπάθησε (και είχε καταφέρει) να κρατήσει μυστικό και το αποκάλυψε πάνω σε μια χαλαρή κουβέντα χωρίς να το θέλει.

Κατάλαβε αμέσως το… λάθος της και δεν έκανε καμία άλλη αποκάλυψη. Ωστόσο ήταν ένα γεγονός που τη σημάδεψε και την έκανε να τρομάξει. Το «Yes!» έχει όλο το παρασκήνιο αυτού του αστυνομικού θρίλερ με πρωταγωνίστρια την παρουσιάστρια του «Dancing WithThe Stars». Η Δούκισσα εργαζόταν σε ραδιοφωνικό σταθμό στο Φάληρο, στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ. Η αγάπη της για το ραδιόφωνο είναι μεγάλη, αφού είναι πιο άμεση η επικοινωνία με τον κόσμο και εκείνη την περίοδο ήταν πολύ ευτυχισμένη. Μια μέρα όμως ένα τηλεφώνημα «σκοτείνιασε» το πανέμορφο πρόσωπό της και την έκανε να τρομάξει πολύ. Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο διευθυντής ασφαλείας των εγκαταστάσεων του σταθμού, ο οποίος την ενημέρωσε ότι παρακολουθείται από άγνωστο άνδρα. Ο συγκεκριμένος είχε βάλει στο μάτι την παρουσιάστρια και παρακολουθούσε κάθε κίνησή της.

Έπαθε σοκ

Η Νομικού έπεσε από τα σύννεφα και στην αρχή νόμιζε ότι κάποιος της έκανε πλάκα. Δεν μπορούσε (ή δεν ήθελε) να πιστέψει τι είχε συμβεί. Όμως μόνο πλάκα δεν ήταν… Ο συγκεκριμένος άνδρας δεν ήταν μόνο εκείνη τη μέρα έξω από το σταθμό, δεν ήταν απλώς ένα τυχαίο περιστατικό. Την παρακολουθούσε επί μέρες, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από την ασφάλεια του κτηρίου του Φαλήρου.

Η Δούκισσα δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα. Μόλις συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, πάγωσε, αφού δεν περίμενε ότι η ζωή της μπορεί να βρισκόταν σε κίνδυνο, χωρίς εκείνη να έχει την παραμικρή ιδέα. Τα έβαλε και με τον εαυτό της που δεν είχε αντιληφθεί τι γινόταν εδώ και μέρες. Βέβαια δεν ήταν και τόσο εύκολο. Η ασφάλεια, βέβαια, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια, αφού και η Δούκισσα ήθελε να δοθεί άμεσα τέλος σε αυτό τον εφιάλτη. Άνδρες της ασφάλειας έπιασαν τον συγκεκριμένο άνδρα και του έκαναν συστάσεις, ενώ τον απείλησαν ότι αν δεν φύγει και σε περίπτωση που ενοχλήσει ξανά τη Δούκισσα θα ειδοποιούσαν για να συλληφθεί. Από τότε σύμφωνα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον της παρουσιάστριας έχει εξαφανιστεί από τη ζωή της.

Αυτό το συμβάν έχει μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό της. Και πλέον την έχει κάνει να προσέχει πολύ κάθε της βήμα – ειδικά τώρα που είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz. Μπορεί να δείχνει ψύχραιμη αλλά το συγκεκριμένο επεισόδιο την έχει θορυβήσει πολύ. Δεν είναι λίγα τα παραδείγματα φανατικών θαυμαστών που έχουν προβεί σε ακραίες ενέργειες και η Δούκισσα δεν θέλει με τίποτα να πέσει θύμα τέτοιων ενεργειών.

Η διάρρηξη στο σπίτι της

Πριν από τρία χρόνια περίπου και συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 2011 η Δούκισσα είχε ακόμη μία δυσάρεστη εμπειρία. Διαρρήκτες έφτασαν μέχρι την πόρτα του σπιτιού της στη Γλυφάδα. Στην πιλοτή «άνοιξαν» το αυτοκίνητό της προκαλώντας υλικές ζημιές, ενώ είχαν αποσπάσει χρήματα, αντικείμενα, καθώς και το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου. Μάλιστα κάποια χαρτιά που είχε η Δούκισσα βρέθηκαν πεταμένα στο δρόμο. Η ίδια και τότε δεν ήθελε να πει τίποτα. Οι δράστες είχαν συλληφθεί, παραδέχτηκαν πολλές κλοπές και δήλωσαν τοξικομανείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα