Eπέμβαση αυξητικής στήθους, τί πρέπει να γνωρίζετε !!!

07:26 20/7/2012 - Πηγή: OnlyCY

Αυξητική στήθους

Η επέμβαση αυξητικής στήθους γίνεται συνήθως χωρίς παραμονή για νοσηλεία και γίνεται με γενική αναισθησία ή τοπική αναισθησία και νάρκωση. Μπορεί να γίνει σε γραφείο με χειρουργικές εγκαταστάσεις, σε κινητή χειρουργική μονάδα ή σε κάποιο νοσοκομείο. Περιστασιακά, ωστόσο, συστήνεται η παραμονή για νοσηλεία για ένα βράδυ.

Ανόρθωση στήθους

Η επέμβαση ανόρθωσης στήθους ή μαστοπηξία, ξαναδίνει στο στήθος πιο νεανικό σχήμα και θέση. Η ρώγα και η θηλή επανατοποθετούνται υψηλότερα στο μαστό, σε φυσική θέση. Ο υποδόριος ιστός του μαστού γίνεται πιο σφιχτός και το χαλαρό δέρμα μειώνεται. Επίσης, μπορεί να μειωθεί και το μέγεθος της θηλής. Το αποτέλεσμα είναι στητό στήθος ακόμα και χωρίς την υποστήριξη στηθόδεσμου.

Ο μαστός εξωτερικά καλύπτεται από το δερματικό φάκελο και εσωτερικά αποτελείται από ιστούς και λίπος. Το στήθος συνήθως χαλαρώνει γιατί το δέρμα είναι μεγαλύτερο από το εσωτερικό του. Η ηλικία, η εγκυμοσύνη, η αυξομειώσεις βάρους και τα γενετικά χαρακτηριστικά αποτελούν παράγοντες που συμβάλουν σε αυτές τις αλλαγές. Οι χαλαροί και πλαδαροί μαστοί, των οποίων το σχήμα έχει επιμηκυνθεί και το σύμπλεγμα θηλής/ θηλαίας άλω έχει φορά προς τα κάτω, προκύπτουν ως αποτέλεσμα ….

Διαβάστε περισσότερα…

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις OnlyCY