«Elite Fashion Shows»: Έκλεψε» τις εντυπώσεις το show των Talu Creations!

21:40 29/4/2013 - Πηγή: OnlyCY

Μεγάλη επιτυχία είχε το «Elite Fashion Shows» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Απριλίου στην Πύλη Αμμοχώστου. Καταξιωμένοι Κύπριοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις δημιουργίες τους και άφησαν θετικές εντυπώσεις. Το «Elite Fashion Shows» ήρθε για προκαλέσει μια ανακατάταξη στο μέχρι τώρα στάσιμο και απαρχαιωμένο κομμάτι των fashion εκδηλώσεων της κυπριακής πραγματικότητας.Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Ιωάννη Μαλλά

για τις ιδέες του και στην προσφορά του στον χώρο της μόδας.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Chris Christo με τις νέες του δημιουργίες με κυρίαρχο το παιχνίδι στο άσπρο χρώμα και εξέπληξε για άλλη μια φορά το κοινό. Η παρουσίαση του χαρακτηρίσθηκε και πάλι «μοναδική » από ανθρώπους της μόδας και όχι μόνο.Tα μοντέλα έλαμπαν με τις δημιουργίες του καταξιωμένου δημιουργού.

Δείτε φωτογραφίες:

photo by artcinematograpers lp

Ο Ευτύχιος Σεργίου

Ο Μιχάλης Ηγουμενίδης

Ο Chris Christo με τα μοντέλα του

PHOTOGRAPHY :LOUIS LOIZIDES MITSU

Το εθνικό μας μοντέλο Ανδρέας Φαλάς

Με την σέξι εμφάνιση του περπάτησε στην πασαρέλα καθηλώνοντας το κοινό.

Πλούσιο θέαμα προσέφερε σε όσους παρακολούθησαν από κοντά την επίδειξη μόδας του διάσημου σχεδιαστή με πολλούς celebrities του νησιού, εκπρόσωπους της μόδας και όχι μόνο, αφού ο Chris Christo κατάφερε να εισαγάγει ένα περισσότερο καλλιτεχνικό τρόπο παρουσίασης στο show του και του αξίζουν συγχαρητήρια.

Rai Christoforou- Άννα-Μαρία Ζαχαριάδη-Κυριάκος Στυλιανού

Ξένια Αθηνόδωρου

Άννα-Μαρία Ζαχαριάδη-Έλενα Βραχίμη-Rai Christoforou

Του Μιχάλη Σταύρου

Keywords
Αναζητήσεις
μιχάλης ηγουμενίδης fashion show
Τυχαία Θέματα