40ημερο πένθος στο Δήμο Αραδίππου εις μνήμη Τ. Μητσόπουλου

19:18 22/3/2014 - Πηγή: OnlyCY

Σαρανταήμερο πένθος εις μνήμη του Υπουργού Άμυνας Τάσου Μητσόπουλου, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Αραδίππου, ύστερα από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μετά την ανακοίνωση του αδόκητου θανάτου του «άξιου τέκνου της Κύπρου».

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης, «οι κάτοικοι της Αραδίππου, στα δημοτικά όρια της οποίας διέμενε τα τελευταία δέκα και πλέον χρόνια ο Τάσος Μητσόπουλος και το Δημοτικό Συμβούλιο

εκφράζουν προς την οικογένεια του εκλιπόντος τα ειλικρινή συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους. Ο Τάσος Μητσόπουλος ήταν ένα άξιο τέκνο της Κύπρου και ένας αγαπητός δημότης της Αραδίππου».

Πρόσθεσε ότι στην έκτακτη συνεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στις πέντε το απόγευμα, αποφασίστηκε όπως «κηρυχτεί 40ημερο πένθος, οι σημαίες στο Δημοτικό Μέγαρο και σε άλλα κτίρια της Αραδίππου να κυματίζουν μεσίστιες και αναστολή όλων των εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες για το επόμενο διάστημα, συμπεριλαμβανομένης και της παρέλασης της 25ης Μαρτίου».

Επίσης αποφασίστηκε όπως «σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος και όπως δοθεί το όνομα του Τάσου Μητσόπουλου σε κεντρικό δρόμο της Αραδίππου και σε πάρκο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του».

Keywords
Τυχαία Θέματα