Google Maps 8-bit για το NES

20:18 1/4/2012 - Πηγή: Gugoo

Πρώτη Απριλίου σήμερα και παραδοσιακά όλοι μας επιλέγουμε να κάνουμε πλάκες σε φίλους και γνωστούς.

Είναι κατανοητό ότι δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι μεγάλες εταιρείες απο αυτή την παράδοση, όπως πχ η Google. Φέτος η Google μας παρουσίασε ένα «νέο» της προϊόν, το Google Maps 8-bit για το Nitendo!

Το προϊόν αυτό μας γυρνά αρκετά πίσω στο χρόνο, εκεί στα παιδικά και εφηβικά μας χρόνια που το μόνο ηλεκτρονικό παιχνίδι ήταν το θρυλικό Nitendo.

Με εκείνα τα ιστορικά γραφικά μπορούμε να δούμε τον κόσμο μας, σήμερα, μέσω του Google Maps, καθώς όλος ο κόσμος έχει μετατραπεί σε μορφή 8-bit! Μάλιστα, πολλοί χρήστες έτρεξαν αμέσως να δουν πώς φαίνονται διάφορα ιστορικά μνημεία και προορισμοί ανα τον κόσμο, με την νέα μορφή των Χαρτών της Google. Δείτε τη δική μας Ακρόπολη, την γνωστή και μυστηριώδη Area 51 και την υψηλότερη κορυφή του κόσμου, Everest!

Η πρόσβαση στη νέα μορφή των χαρτών είναι πολύ εύκολη αφού με την είσοδο στη σελίδα των Google Maps στο πάνω-δεξιό μέρος της οθόνης εμφανίζεται ένα “Quest” εικονίδιο, που αν πατήσετε σας οδηγεί στην έκδοση με τα χρωματιστά pixels!

Αλλά επειδή «Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, όταν θα ανοίξετε τους χάρτες της Google είναι πολύ πιθανό να σας εμφανιστεί η ειδοποίηση: «ΠΡΟΣΟΧΗ: Το σύστημά σας ίσως να μην μπορεί να ανταπεξέλθει  στις απαιτήσεις της έκδοσης 8-bit των χαρτών!»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Google Maps 8-bit, NES,