Το Youtube μας «προκαλεί» να δραστηριοποιηθούμε για τη Γή!

15:57 31/3/2012 - Πηγή: Gugoo

To Youtube πρόκειται να λανσάρει σύντομα την πλατφόρμα με όνομα «I will If You will» για το Earth Hour 2012, η οποία θα έχει ως στόχο να προτρέπει τους χρήστες της υπηρεσίας να ευαισθητοποιήσουν ακόμη περισσότερο κόσμο σχετικά με τις δράσεις που είναι φιλικές για το περιβάλλον και προστατεύουν τον πλανήτη μας

Η δράση «Earth Hour», τώρα στον έκτο της χρόνο, ενθαρρύνει του πολίτες να σβήσουν

τα φώτα τους για διάστημα 60 λεπτών, μια φορά το χρόνο. Παραδοσιακά, η κίνηση αυτή, πραγματοποιείται την 31η Μαρτίου στο διάστημα 8.30 με 9.30. Φέτος, οι πρωτεργάτες της δράσης αυτής ελπίζουν να  κρατήσει περισσότερο απο 60 λεπτά!

Η καμπάνια «I will if You Will» φιλοξενείται στο Youtube αλλά φυσικά υποστηρίζεται απο τους ιδρυτές της δράσης Earth Hour, την WWF και τη Leo Burnett.

Μάλιστα το Youtube σκοπεύει να επαναλάβει την περσινή του κίνηση και να τοποθετήσει έναν «διακόπτη» στο site του παρακινώντας τους επισκέπτες να σβήσουν τα φώτα τους και φυσικά αποδεικνύοντας την υποστήριξή του στη δράση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη φετινή δράση του Earth Hour συμμετέχουν επίσημα περισσότερες απο 5000 μικρές και μεγάλες πόλεις σε περισσότερες απο 147 χώρες!

Εσείς; Θα κλείσετε τα φώτα σας σήμερα και θα παρακινήσετε τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο;

Keywords
Τυχαία Θέματα