Ύμνοι Χάβου για Αθανασιάδη

21:51 3/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Αθανασιάδη μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΟΚ Μάκης Χάβος. Για τη νίκη τόνισε πως στην επανάληψη η ομάδα του έγινε πιο πειστική.Αναλυτικά ο Μάκης Χάβος ο οποίος αναφέρθηκε και στον Νίκο Κωστένογλου τόνισε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που θέλουμε όλοι. Δεν είχαμε ρυθμό και γρήγορη ανάπτυξη. Γνωρίζαμε ότι ήταν επιτακτική ανάγκη οι τρεις βαθμοί και αυτό σε συνδυασμό με την αναγκαστική αλλαγή του Γκαρσία μας αποσυντόνισε.
Παρόλα αυτά στο δεύτερο ημίχρονο
με την αλλαγή σχηματισμού γίναμε πιο πειστικοί στον στόχο μας και καταφέραμε να φτάσουμε στη νίκη».

Σχετικά με τον τραυματισμό του Γκαρσία: «Ο Γκαρσία έχει ένα πρόβλημα ψηλά, στον λαγονοψοείτη».

Για την συνεργασία του παρελθόντος με τον Κωστένογου και τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο τελευταίος τώρα: «Μιλήσαμε πριν το ματς θα πάω ξανά και τώρα. Δεν προλάβαμε να πούμε κάτι».

Για τον Αθανασιάδη: «Είναι μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή, έχει, βέβαια, κάποια πράγματα που πρέπει να βελτιώσει στην προπόνηση αλλά ο Αθανασιάδης μπορεί να προσφέρει ακόμη περισσότερα στο μέλλον. Ο κόσμος μπορεί να θέλει να βάζω κάποιους παίκτες, εγώ ποτέ δεν θα χρησιμοποιήσω κάποιον που δεν θεωρώ ότι είναι πανέτοιμος, δεν θα "κάψω" ποτέ κανέναν όσο είμαι στον ΠΑΟΚ».
Keywords
Τυχαία Θέματα