«Είναι παράσιτα, διώξτε τους»

21:36 3/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Με ανακοίνωσή τους οι παίκτες της ΑΕΚ ευχαρίστησαν όσους φιλάθλους βρίσκονται στο πλευρό τους, όχι όμως κι εκείνους που τους στερούν τη δυνατότητα διάκρισης μετά τα επεισόδια με την Παρτιζάν.Τα θλιβερά γεγονότα στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας μετά το ματς με τη σερβική ομάδα είναι καταδικαστικά για την Ένωση. Η τιμωρία θεωρείται δεδομένη από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και οι «κιτρινόμαυροι» εκτός από τον προπονητή τους κινδυνεύουν πλέον να χάσουν και το «εισιτήριο» των Κυπέλλων Ευρώπης.

Ο «Δικέφαλος» πέρασε δύσκολες
στιγμές πριν από μία εβδομάδα στο Βελιγράδι, κανείς όμως δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη των πραγμάτων. Οι παίκτες με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τους υγιείς φιλάθλους που στηρίζουν κάθε τους προσπάθεια και τους ζήτησαν να απομακρύνουν τα παράσιτα, όπως ονόμασαν τη μερίδα των ανεγκέφαλων, από την ομάδα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας έχει κάνει να αγαπήσουμε περισσότερο την τρέλα μας, να παίζουμε χάντμπολ. Τον κόσμο που μας κάνει να ανατριχιάζουμε σε κάθε  παιχνίδι με την παρουσία του. Τον κόσμο που μας έδειξε πως είναι να παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο-που τα εισιτήρια ήταν προπωλημένα σε έναν αγώνα, σ’ αυτό το άθλημα που λέγεται χάντμπολ. Τον κόσμο που μας έχει κάνει να βγάζουμε περισσότερο πάθος, ψυχή και καρδιά σε κάθε παιχνίδι. Τον κόσμο που μας κάνει να ξεχνάμε τα προβλήματα που έχουμε στην προσωπική  και επαγγελματική μας ζωή (κάποιοι άνεργοι, κάποιοι άφραγκοι και απλήρωτοι) με τη στήριξη τους. Τον κόσμο που μας τίμησε παντού μέχρι τώρα στις Σέρρες, στη Σμύρνη, στη Λευκορωσία, στη Λισσαβόνα, στο Βελιγράδι και σε όλα τα παιχνίδια εντός και εκτός Αττικής, που ήταν άψογοι σε όλο αυτό το όνειρο που ζούμε.

Ευχαριστούμε όλο αυτό τον κόσμο και όχι αυτούς που μας στέρησαν να αγωνιστούμε σε ένα Final Four και να διεκδικήσουμε ένα κύπελλο στη Λαμία και όχι σ' αυτούς που μας στέρησαν για 12 αγωνιστικές τον κόσμο μας και όχι σ' αυτούς που πιθανότατα θα μας στερήσουν το ευρωπαϊκό όνειρο για κάποια χρόνια. Καταδικάζουμε λοιπόν αυτά τα παράσιτα που δεν αγαπάνε την ΑΕΚ μας, που δεν βοηθούν την ΑΕΚ μας, που μόνο προβλήματα της δημιουργούν. Που πήγαν να χτυπήσουν ακόμα και μας τους αθλητές που προσπαθούσαμε να τους αποτρέψουμε να επιτεθούν στους αθλητές της Παρτιζάν. Τους καταδικάζουμε και ζητάμε απ’ τον υγιή κόσμο της ΑΕΚ να τους απομακρύνει ώστε να μπορέσει αυτό το τμήμα να στέκεται στα πόδια του και να φέρει τους τίτλους που της αξίζουν!»
Keywords
Τυχαία Θέματα