Παραιτήθηκε ο Καλαϊτζίδης από τη Βέροια

21:31 3/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Βέροιας, μετά την ήττα της ομάδας του από το Διαγόρα, ανακοίνωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.Ο έμπειρος τεχνικός της Βέροιας εμφανίστηκε ιδιαίτερα δυσαρεστημένος στη συνέντευξη Τύπου, εξαιτίας του αρνητικού τελικού αποτελέσματος. Μάλιστα, ο ίδιος τόνισε πως θα υποβάλλει την παραίτησή του εξαιτίας ενός περιστατικού που έλαβε χώρα στα αποδυτήρια, χωρίς ωστόσο να επιθυμεί να αναφερθεί συγκεκριμένα. Όπως έγινε γνωστό, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Γιώργος Αρβανιτίδης, εκνευρίστηκε πολύ με την ήττα της ομάδας και τις επιλογές του
Έλληνα προπονητή. Έτσι, μετά τη λήξη της αναμέτρησης πήγε στα αποδυτήρια, καταλογίζοντας ευθύνες στον Καλαϊτζίδη, κάτι που οδήγησε τον τελευταίο στο να υποβάλλει την παραίτησή του.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Καλαϊτζίδη:

«Η Βέροια απέναντι σε μια καλή ομάδα όπως είναι ο Διαγόρας και στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρωταθλήματος βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, εκτιμώ πώς αγωνιστικά ήταν πολύ καλή, δημιούργησε προϋποθέσεις για γκολ κύρια στο α' ημίχρονο από καλές συνεργασίες που είχαν οι ποδοσφαιριστές της. Δυστυχώς για μας δεν καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ Αμυντικά, περιορίσαμε την επιθετική δραστηριότητα των αντιπάλων αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να μηδενίσουμε τις πιθανότητες να πετύχει κάποιο τέρμα σε μια φάση που είναι εντοπισμένη για μας και είναι από τις πλέον παραγωγικές για την ομάδα του Διαγόρα. Μιλάω για μια στατική φάση ένα κόρνερ. Νομίζω πώς η γενική εικόνα αδικεί την Βέροια και το τελικό αποτέλεσμα κατ' επέκταση. Δυστυχώς για μας μια πολύ καλή αγωνιστική παρουσία δεν συνοδεύτηκε με βαθμολογική συγκομιδή. Μετά από ένα περιστατικό που έγινε στα αποδυτήρια μας θα θέσω την παραίτηση μου στην διάθεση της Διοίκησης της Βέροιας. Δεν θέλω να δημοσιοποιήσω το περιστατικό αλλά αφορά τα εσωτερικά μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα