Βλέπει... ψηλά ο Κολοσσός

Ο Κολοσσός στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό (20/4, 5μ.μ., ΕΤ1) δηλώνει έτοιμος να κερδίσει και να πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας για να έχει καλύτερη τύχη στην τρίτη συνεχή χρονιά του στα playoffs.«Είναι η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και στόχος μας για ακόμη μία φορά είναι η νίκη που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πλασαριστούμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας για τη συμμετοχή μας στα playoffs. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ώστε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που δουλέψαμε και ετοιμάσαμε για το παιχνίδι αυτό. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, να μας συμπαρασταθεί κι αυτή τη φορά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο esake.gr

O Γιούριτσα Γκόλεματς με τη σειρά του ανέφερε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Εμείς το θέλουμε πάρα πολύ γιατί προσπαθούμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να πάμε στα playoffs με το καλύτερο πλασάρισμα. Θα είναι δύσκολος αγώνας αλλά η ομάδα μας είναι έτοιμη. Αν και ευελπιστούμε ότι δεν θα είναι το τελευταίο εντός έδρας ματς για φέτος, θέλουμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο και τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας».

Στα αγωνιστικά η ομάδα αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, καθώς ο Στιβ Πάνος, που είχε υποστεί μυϊκό τράβηγμα, θα είναι στη διάθεση της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα