Βήμα τελικού ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με 14-9 κόντρα στον Εθνικό, στον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ στην Α1 πόλο γυναικών, έκανε καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στον τελικό.Η πρόβα τζενεράλε στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία για τις ερυθρόλευκες, οι οποίες θα αναχωρήσουν την προσεχή Πέμπτη (21/4) για την Ισπανία, προκειμένου να δώσουν τη μάχη τους στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ.

Χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερα
προβλήματα από τον συμπολίτη τους Εθνικό, και με κορυφαία την Φαν Μπέλκουμ η οποία σημείωσε πέντε τέρματα, τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έδειξαν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και με καλή ψυχολογία θα διεκδικήσουν την προσεχή Παρασκευή (22/4) ό,τι τους αναλογεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του αθλήματος, έστω κι αν η αποστολή τους κόντρα στην Κατάνια κρίνεται εξαιρετικά δύσκολη.

Πρόβλημα με Τσουρή

Πονοκέφαλο για τον τεχνικό των ερυθρολεύκων αποτελεί ο τραυματισμός της Μαρίας Τσουρή, η οποία στη διάρκεια της τρίτης περιόδου χτύπησε σε δάχτυλο του δεξιού της χεριού, σε προσπάθεια για απόκρουση, και αντικαταστάθηκε. Η διεθνής τερματοφύλακας θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος.

Η επόμενη συνάντηση των δύο ομάδων έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Τετάρτη (27/4). Με νίκη ο Ολυμπιακός εξασφαλίζει το εισιτήριο για τη σειρά των τελικών, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, οι δύο ομάδες θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις 2 Μαΐου σε τρίτο και τελευταίο ματς.

Τα ακτάλεπτα: 4-3, 5-2, 2-2, 3-2.
Ολυμπιακός: Ψούνη 2, Μπαλωμενάκη 1, Φαν Μπέλκουμ 5, Αβραμίδου 2, Μανωλιουδάκη 2, Αντωνάκου 2.
Εθνικός: Οικονομοπούλου 1, Καραλόγου 1, Χέικο 3, Μπίσμπα 3, Κουλιεράκη 1.
Keywords
Τυχαία Θέματα