Όνειρο το Final Four για Πνίνι

Ο Γκάι Πνίνι θα λάβει συμμετοχή σε Final Four για πρώτη φορά στην καριέρα του, κάτι που ήταν όνειρο ζωής σύμφωνα με τον φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ.Ο 27χρονος παίκτης της Μακάμπι μίλησε στην τηλεόραση του euroleague.net για:

… τo πρώτο του Final Four:
«Είναι ένα όνειρο να είμαι με την Μακάμπι στο Final Four: «Ήμουν στην μικρή ομάδα και το περίμενα μία ζωή αυτό».
…. το πώς τους προετοιμάζει ο Μπλατ για τα παιχνίδια που έρχονται: «Δεν έχουμε ξεκινήσει να σκεφτόμαστε το Φάιναλ Φορ, γιατί είναι νωρίς ακόμα. Πάντως, σε κάθε προπόνηση μιλάμε γενικά. Το μόνο που κάνουμε είναι να προετοιμαζόμαστε να νικήσουμε σε κάθε ματς».

… για το αν μετά την εκπληκτική σειρά με την Κάχα Λαμποράλ, η Μακάμπι θα πιθανότητες εντυπωσιάσει πάλι και να κατακτήσει το τρόπαιο:
«Από την αρχή της σεζόν δεν σκεφτόμασταν το Final Four, αλλά κάθε στόχο ξεχωριστά. Τώρα που τα καταφέραμε και προκριθήκαμε, έχουμε αρχίσει να το σκεφτόμαστε. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και ότι μπορούμε να το πάρουμε».

… τους φίλους της Μακάμπι: «Για μένα είναι το πρώτο Final Four. Δεν ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατεί, αλλά μου έχουν πει  πόσο σημαντική η συνεισφορά των οπαδών σε αυτά τα ματς. Είμαι σίγουρος ότι οι 2.000 φίλοι μας που θα έρθουν, ότι θα μας δώσουν όλη την ενέργεια που θέλουμε για να πετύχουμε».

… το τι σημαίνει η συμμετοχή του: «Είναι ένα όνειρο. Όλη μου τη ζωή περίμενα για αυτή τη στιγμή».

… τα τρία πιο σημαντικά πράγματα για να πετύχεις σε τέτοια ματς: «Πρέπει να είμαστε η ίδια ομάδα, όπως όλη τη χρονιά, καθώς αυτή είναι και η δύναμή μας. Πρέπει να είμαστε σε καλή κατάσταση και να πάμε να διασκεδάσουμε τη συμμετοχή μας, γιατί ξέρω ότι θα υπάρχει πίεση».
Keywords
Τυχαία Θέματα