Επεισόδιο Κρίστενσεν με δημοσιογράφο! (video)

Ο Όβε Κρίστενσεν εμφανίστηκε με αρκετά νεύρα μετά την ήττα των Ράντερς με 4-0 από την Μπρόντμπι και η συμπεριφορά του απέναντι σε έναν δημοσιογράφο ήταν επιεικώς... απαράδεκτη.Οι Ράντερς μόλις είχαν γνωρίσει τη συντριβή με 4-0 από την Μπρόντμπι εντός έδρας και ο Όβε Κρίστενσεν, τεχνικός των γηπεδούχων, ήταν έτοιμος να κάνει δηλώσεις πριν κιατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια, κάτι που συμβαίνει μετά το τέλος κάθε αγώνα. Στον Δανό, όμως, δεν άρεσαν οι ερωτήσεις του δημοσιογράφου, στον οποίο απάντησε «μην περιμένεις να απαντήσω στις ηλίθιες ερωτήσεις σου»!

Ο δημοσιογράφος ανταπάντησε «φυσικά
και μπορείτε. Μόλις χάσατε με 4-0», για να να ακολουθήσει ο παρακάτω διάλογος ανάμεσα στους δύο άνδρες. Κρίστενσεν: «έχεις άλλες ερωτήσεις; αν ναι κάν' τες». Δημοσιογράφος: «αυτά από εμάς. Αντίο». Ο 61χρονος τεχνικός τα... πήρε, χτύπησε στο ώμο τον δημοσιογράφο και του είπε ένα μεγαλοπρεπέστατο ειρωνικό «μπράβο» και όταν ρωτήθηκε γιατί το έκανε του είπε «επειδή τα πήγες τόσο καλά»!

Ο Κρίστενσεν μετά από λίγο έχασε τη δουλειά του, καθώς απολύθηκε «λόγω των άσχημων αποτελεσμάτων της ομάδας», σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου... Οι Ράντερς αγνοούσαν τη νίκη εδώ και 8 αγωνιστικές.
Keywords
Τυχαία Θέματα