Τρέχει για 4άδα ο Άρης

Ο Άρης δε θέλει να χάσει την επαφή με την πρώτη 4άδα και με δεδομένο πως την Κυριακή υπάρχει το ΠΑΟΚ-Μαρούσι η νίκη στο Ιβανώφειο (5μ.μ.) φαντάζει κάτι περισσότερο από αναγκαία.Μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση με τον συμπολίτη Ηρακλή, ο προπονητής των «κιτρίνων», Λευτέρης Σούμποτιτς, είπε στο esake.gr, πως «όπως είπα και στις δηλώσεις μου μετά
τον αγώνα της περασμένης εβδομάδας, στόχος μας είναι να παρουσιάζουμε την ίδια εικόνα σε όλους μας τους αγώνες. Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε σε μία καλή εμφάνιση κι αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι μέσα από τις προπονήσεις να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η άμυνα είναι αυτή που δίνει, κατά τη γνώμη μου, τις νίκες στις ομάδες κι αυτό θα είναι το "κλειδί" μας στο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ηρακλή. Δεν πρέπει να αφήσουμε τον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του σε κανένα σημείο του αγώνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι ώστε να πάρουμε τη νίκη που τόσο χρειαζόμαστε».

Ο Αμερικανός γκαρντ της ομάδος, Μπόμπι Μπράουν, με τη σειρά του, σημείωσε: «Ο αγώνας του Σαββάτου με τον Ηρακλή είναι πολύ σημαντικός για όλους μας. Αφενός θέλουμε να κερδίσουμε για να ανέβουμε στη βαθμολογική κατάταξη του Πρωταθλήματος, όπου έχουμε μείνει πίσω και αφετέρου γιατί πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι και πρέπει να πάρουμε τη νίκη και για εμάς και για τους φιλάθλους μας. Από εκεί και πέρα στόχος μας είναι να δείξουμε χαρακτήρα στο ματς και να μη χάσουμε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού τη συγκέντρωσή μας. Πρέπει να επιβάλλουμε από την αρχή τον ρυθμό μας και να μην αφήσουμε στον αντίπαλο περιθώρια να κάνει το παιχνίδι του. Είμαστε αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη, συνδυάζοντας την με μια καλή εμφάνιση».

Στον πρώτο γύρο ο Άρης είχε πάρει τη νίκη με 94-85 στο Αλεξάνδρειο.
Keywords
Τυχαία Θέματα