Του βάψανε το μαγαζί κόκκινο

Άγνωστοι έβαψαν το αρτοποιείο που διατηρεί ο Πέτρος Κωνσταντινέας στην πόλη της Καλαμάτας κόκκινο όπως δήλωσε ο πρώην παίκτης  του ΠΑΟΚ Αντώνης Μαυρέας.
Ο βετεράνο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου που ζει και εργάζεται στην πόλη της Καλαμάτας δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Sport 103 fm” πως ο διαιτητής Κωνσταντινέας, που σφύριξε το παιχνίδι Πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό,  βρήκε
το μαγαζί του βαμμένο με κόκκινη μπογιά.
«Εγώ είμαι προπονητής στον Παναρκαδικό και στο δρόμο καθώς πήγαινα στην προπόνηση άκουσα στο ραδιόφωνο ότι δέχτηκε επίθεση ο Κωνσταντινέας. Τον πήρα τηλέφωνο για να τον ρωτήσω τι έγινε. Πήγαν στο αρτοποιείο του και το έβαζαν κόκκινο και άσπρο με σπρέι. Εγώ δεν το είδα, αλλά το έμαθα από αστυνομικούς. Δηλαδή δεν ήταν πέναλτι αυτό και πρέπει να πάμε να τους σκοτώσουμε; Πρέπει να σταματήσουν αυτά. Σε μία μικρή πόλη σαν την Καλαμάτα να γίνονται τέτοια πράγματα; Δε μπορεί να είσαι ποδοσφαιριστής ή διαιτητής και να φοβάσαι για τη ζωή σου. Πρέπει να διαφυλάξουμε τον αθλητισμό, γιατί στις εποχές που ζούμε μόνο αυτό μας έχει μείνει. Στην Ελλάδα πληρώνουμε την ατιμωρησία. Ελεος. Πρέπει να σταματήσουν αυτά τα πράγματα» .
Keywords
Τυχαία Θέματα