Η νέα Γαλλία με υπογραφή NIKE!

Η Nike παρουσίασε τη νέα εμφάνιση αγώνων εκτός έδρας για τη Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, γιορτάζοντας τη νέα εποχή στο Γαλλικό Ποδόσφαιρο.Η συνεργασία της Nike με τη Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου  ξεκίνησε στο Παρίσι τον Ιανουάριο της φετινής
χρονιάς και πλαισιώνεται από μια γενική διαφημιστική εκστρατεία με τίτλο "Vive Le Football Libre". Το εντυπωσιακό νέο σχέδιο της εμφάνισης αγώνων εκτός έδρας αιχμαλωτίζει το πνεύμα της Γαλλικής ομάδας παρέχοντας παράλληλα καινοτομίες υψηλών επιδόσεων και απαράμιλλη κομψότητα μέσα στο γήπεδο.

Η νέα φανέλα αγώνων εκτός έδρας έχει σχεδιαστικές λεπτομέρειες που παραπέμπουν έντονα στο "marinière", ένα κομμάτι της  Γαλλικής ιστορίας του προηγούμενου αιώνα το οποίο αποτελεί πλέον  διαχρονικό σύμβολο της Γαλλικής φινέτσας.  Το στυλ marinière εμφανίστηκε αρχικά με τη μορφή στολής του Γαλλικού πολεμικού ναυτικού τον 19ο αιώνα και άρχισε να μπαίνει στις γκαρνταρόμπες των πολιτών στις αρχές του 20ου αιώνα. Μέσα σε λίγο καιρό έγινε σύμβολο της Γαλλικής κουλτούρας καθώς υιοθετήθηκε από άτομα με ελεύθερο πνεύμα στη Γαλλία αλλά και έξω από τα σύνορα της χώρας.

Η φανέλα έχει ειδικά προσαρμοσμένη εφαρμογή, η  οποία παρέχει ελευθερία κινήσεων μέσα στο γήπεδο. Το καινοτομικό  ύφασμα διαθέτει τεχνολογία Nike Dri-FIT και  ειδικά σχεδιασμένα συστήματα αερισμού του σώματος που βοηθούν τους παίκτες να παραμένουν δροσεροί, σε συνδυασμό με το εργονομικό σχέδιο και την αίσθηση του μαλακού βαμβακερού υφάσματος που βοηθούν τους παίκτες να νιώθουν άνετα.

Η εμφάνιση ενστερνίζεται  επίσης την προσέγγιση Considered Design της Nike και - μαζί με την εμφάνιση αγώνων εντός έδρας που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος - αποτελεί την πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη εμφάνιση που δημιούργησε ποτέ η Nike έως σήμερα καθώς η φανέλα και το σορτς είναι κατασκευασμένα από πολυεστερικό υλικό με μικροΐνες, το οποίο προέρχεται εξ' ολοκλήρου από την ανακύκλωση πλαστικών φιαλών. Στη φανέλα, το υλικό αυτό συνδυάζεται με οργανικό βαμβάκι (96% ανακυκλωμένος πολυεστέρας, 4% οργανικό βαμβάκι).

Η εμφάνιση παρουσιάζεται  για πρώτη φορά σε φωτογραφίες  τραβηγμένες από ένα πραγματικά θρυλικό όνομα στον κόσμο της  μόδας και της φωτογραφίας, τον Karl Lagerfeld. Στις φωτογραφίες, οι οποίες απαθανατίζουν την επαναστατική κομψότητα της εμφάνισης γα τους αγώνες εκτός έδρας, εμφανίζεται ο Alou Diarra, ένα από τα πρόσωπα της νέας εποχής της Γαλλικής ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα