Την Πέμπτη η βράβευση του Μπρέσκα

Την Πέμπτη θα παραλάβει το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ ο Μάριο Μπρέσκα.
Καλύτερο γκολ της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ αναδείχθηκε αυτό του Μάριο Μπρέσκα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο 31χρονος επιθετικός εξαπέλυσε έναν κεραυνό αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον
Τζόρβα γράφοντας το 2-0 υπέρ των Θεσσαλών. Έτσι, η βράβευσή του θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (28/4), όπως ανακοινώθηκε από τη βολιώτικη ΠΑΕ. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στα γραφεία της ομάδας και το βραβείο θα παραδώσει το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιώργος Βαρουτσίκος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου

Το βραβείο για το καλύτερο γκολ (Best Goal) της 30ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ ΟΠΑΠ θα απονεμηθεί στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Βόλου, Μάριο Μπρέσκα, νικητή του διαγωνισμού που διοργανώνουν η Σούπερ Λιγκ και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ).

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Απριλίου 2011 και ώρα 12.30 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Π. Μελά 3 με Ιάσονος, Βόλος), από το κ. Γιώργο Βαρούτσικο, μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα