«Κομμένη» αγωνιστική

Συνέχεια δίνεται το Σάββατο (26/3) στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο γυναικών, με τη διεξαγωγή της 12ης αγωνιστικής. Τοπικό ντέρμπι στον Πειραιά μεταξύ Εθνικού-Ολυμπιακού, κλειστό και πάλι το κολυμβητήριο των Χανίων.Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό από το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ από την πολυνίκη του θεσμού Κατάνια, η Βουλιαγμένη επικεντρώνεται αποκλειστικά στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις της, ώστε να υπερασπιστεί τα κεκτημένα της. Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμένου
υποδέχονται στο κολυμβητήριο του Λαιμού τον ουραγό Πανιώνιο και φυσικά έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη που θα τις διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Από την άλλη, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση των γυναικών στη γηραιά ήπειρο –θα αντιμετωπίσει την ιταλική ομάδα στα ημιτελικά- θα κληθεί να σηκώσει δύο… καρπούζια στους ώμους, που γίνονται ιδιαίτερα βαριά, αν αναλογιστεί κανείς τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τους τελευταίους μήνες η ομάδα.

Παρόλα αυτά, οι ερυθρόλευκες δείχνουν να έχουν ακόμη αντοχές, διεκδικώντας με αξιώσεις τους στόχους τους. Επόμενος αντίπαλός τους στο πρωτάθλημα είναι ο συμπολίτης τους Εθνικός στο Παπαστράτειο, στο οποίο θα είναι τυπικά φιλοξενούμενες. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου, τη στιγμή που οι κυανόλευκες δείχνουν να έχουν «κλειδώσει» την τρίτη θέση κι ένα εισιτήριο για τα Κύπελλα Ευρώπης της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Στην τρίτη και τελευταία αναμέτρηση της ημέρας, ο Ηρακλής φιλοξενείται στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου από τον τοπικό Ηρακλή και είναι το φαβορί για τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το ματς μεταξύ του Ρεθύμνου και της ΝΕ Πατρών, όπως είχε γίνει και στον αγώνα των Κρητικών με τη Βουλιαγμένη, αναβλήθηκε, καθώς το κολυμβητήριο των Χανίων λόγω των γνωστών προβλημάτων δεν μπορεί να φιλοξενήσει τις δύο ομάδες.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 26/3
14:00 Εθνικός-Ολυμπιακός (Μικεδάκης, Στεφανάκης)  
16:00 Νηρέας Χαλανδρίου-Ηρακλής (Σταυρίδης, Σκαλοχωρίτης)  
18:30 Βουλιαγμένη-Πανιώνιος (Πολυχρονόπουλος, Κατσώνης)

Η Βαθμολογία (σε 11 αγώνες)  
1. Ολυμπιακός (149-50) 31  
2. Βουλιαγμένη (142-50) 28 -10αγ.  
3. Εθνικός (88-75) 21  
-. Ηρακλής (94-105) 21  
5. ΝΕ Πατρών (93-114) 12  
6. ΝΟ Ρεθύμνου (55-130) 6 -10αγ.  
-. Πανιώνιος (67-108) 6  
8. Νηρέας Χαλ. (77-133) 3
Keywords
Τυχαία Θέματα