Θέλει Ολυμπιακό ο Ντουγκλάο!

09:26 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta

Θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Καβάλας, Ντουγκλάο, ο οποίος τόνισε πως για να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» πρέπει να δώσουν την συγκατάθεση τους και οι «Αργοναύτες».Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος «ογκόλιθος» της Καβάλας με αφορμή την κυριακάτικη αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό:

Για το αν είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον
του Ολυμπιακού: «Για την ώρα δεν ξέρω κάτι, δεν με έχουν ενημερώσει γι' αυτό. Παίζεται ακόμα το πρωτάθλημα, έχω συμβόλαιο με την Καβάλα και όταν ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις μας θα ενημερωθώ για όλα. Για το αν υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό ή από κάποια άλλη ομάδα, θα δούμε».

Για την προοπτική του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο κλαμπ. Ασφαλώς και με ενδιαφέρει. Είναι μια μεγάλη ομάδα με παράδοση στην Ελλάδα, όμως πρέπει να γίνουν συζητήσεις με την διοίκηση της Καβάλας. Ποιος παίκτης δεν θα ήθελε να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός;».

Για τις καλές του εμφανίσεις και το κέρδος που μπορεί να έχει: «Σίγουρα θα ήθελα να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός που θα συμμετάσχει στο Champions League ή σε κάποια άλλη χώρα. Το σημαντικό είναι να δουλεύεις καλά, να έχεις την αναγνώριση σου μέσω της ομάδας που βρίσκεσαι. Εγώ τα κατάφερα αυτά και τώρα στην δεύτερη μου χρονιά και ελπίζω να συνεχίσω το ίδιο καλά είτε στην Καβάλα, είτε σε κάποια άλλη ομάδα».

Για το αν έχει μιλήσει με τον συμπατριώτη του, Ντουντού: «Δεν έχω επαφή με τον Ντουντού, όμως ξέρω καλά τον Ολυμπιακό. Ας περιμένουμε να τελειώσει το πρωτάθλημα για να δούμε τι θα γίνει».

Για το πρωτάθλημα: «Ο Ολυμπιακός άξιζε απόλυτα την κατάκτηση του τίτλου απ' όσα έδειξε στο φετινό πρωτάθλημα. Έκανε μεγάλα παιχνίδια, έπαιξε το ίδιο καλά τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Κατάφερε να παίξει ομαδικό ποδόσφαιρο και ταυτόχρονα όμορφο ποδόσφαιρο. Ήταν δίκαια ο πρωταθλητής γι' αυτή την σεζόν».

Για την αναμέτρηση της Καβάλας με τους Πειραιώτες: Ήταν ένας αγώνας στον οποίο θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, όμως πιστεύω ότι παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Ίσως να μπορούσαν να είχαν γίνει περισσότερα πράγματα στο πρώτο ημίχρονο και από τους δύο μονομάχους. Απέναντι σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός δεν πρέπει να χάνεις την αυτοσυγκέντρωση σου ούτε λεπτό. Εμείς την χάσαμε και ήρθε το αποτέλεσμα αυτό».
Keywords
Τυχαία Θέματα