Τα λένε Μαρινάκης-Βαλβέρδε

07:46 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ερνέστο Βαλβέρδε θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και οι δύο άνδρες του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να τα πουν από κοντά.Μπορεί στο λιμάνι να περιμένουν τις 18 του μήνα όταν και θα έχει τελειώσει το πρωτάθλημα για να μάθουν το μέλλον του Βάσκου τεχνικού, ωστόσο δεν αποκλείεται το θέμα να ξεκαθαρίσει νωρίτερα, αφού σήμερα το απόγευμα θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων»στο
προπονητικό κέντρο στο πλαίσιο εκδήλωσης χορηγού.

Ασφαλώς και στην εκδήλωση του χορηγού της ομάδας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, δεν είναι προγραμματισμένο να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις σε ότι αφορά τον Ισπανό προπονητή, όμως από τη στιγμή που θα βρεθεί με τον Μαρινάκη είναι πολύ πιθανό να γίνει σχετική κουβέντα.

Παρόλα αυτά δύσκολα θα ξεκαθαρίσει το θέμα ακόμα και αν μιλήσουν στην εκδήλωση του Ρέντη και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για τις 18 Απριλίου. Ωστόσο, η διάθεση που θα δείξει ο Βαλβέρδε στην σημερινή κουβέντα με τον Μαρινάκη έχει μεγάλη σημασία. Εξάλλου, αν ο πρόεδρος δει φως από τον Ισπανό θα κάνει το παν για να τον κρατήσει αφού είναι γνωστό ότι τον εκτιμά απεριόριστα.
Keywords
Τυχαία Θέματα