Τσαϊρέλης: «Κλειδί η άμυνα»

09:22 5/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Άρης έκανε σημαντικό βήμα για την είσοδό του στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, μετά το νικηφόρο πέρασμά του από την έδρα του Αμαρουασίου, με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη να εστιάζει στην σπουδαιότητα της καλής άμυνας των «κίτρινων».Ο δυναμικός φόργουορντ του Άρη, Μιχάλης Τσαϊρέλης, μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» για...

... τον αγώνα με το Μαρούσι:

«Σίγουρα κλειδί για τη νίκη ήταν η καλή άμυνα που παίξαμε. Κάναμε ακριβώς αυτά που είχαμε σχεδιάσει στις προπονήσεις και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε με μεγαλύτερη διαφορά
από αυτή των έντεκα πόντων».

... την καλή του παρουσία τη φετινή χρονιά:

«Αυτή είναι η δουλειά μου. Προετοιμάζομαι για κάθε παιχνίδι άσχετα αν έχω μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής ή μικρότερο έτσι ώστε να είμαι έτοιμος όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Τα δύο προηγούμενα χρόνια έπαιξα στην ΑΕΛ και στα Τρίκαλα. Ήταν αρκετά δύσκολα για μένα. Σίγουρα όμως με βοήθησαν να ωριμάσω σαν παίκτης και ήρθα φέτος στον Άρη για να τον βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ».

... τον προπονητή της ομάδας του Άρη, Λευτέρη Σούμποτιτς:

«Με τον ερχομό του νέου προπονητή έχει αλλάξει η φιλοσοφία της ομάδας. Δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση στην άμυνα. Αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση κάτι που φαίνεται στην καλή επιθετική μας λειτουργία. Υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης. Μην ξεχνάμε ότι οι Ταπούτος, Χατζηβρέττας και Βεργίνης είναι τραυματίες. Όταν επιστρέψουν θα είμαστε ακόμα καλύτεροι».

... το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του Άρη:

«Από την αρχή της χρονιάς υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Και με τους παίκτες που αποχώρησαν όπως και με αυτούς που ήρθαν, υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις και όλοι μαζί προσπαθούμε για το καλύτερο».

... την συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Μετά από τη νίκη απέναντι στο Μαρούσι πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε σε αυτό και να χαλαρώσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας γιατί αν χάσουμε κάποιο από τα επόμενα παιχνίδια, η νίκη επί του Αμαρουσίου δεν θα έχει αξία.

Η αλήθεια είναι ότι αργήσαμε να πάρουμε μπρος. Στο σημείο που φτάσαμε, με το Πρωτάθλημα να τελειώνει, πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος και να νικήσουμε στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να αντεπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πάντα θα υπάρχει πίεση. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να μην χάσουμε την αυτοσυγκέντρωση μας και να τα δώσουμε όλα».
Keywords
Τυχαία Θέματα