Θανάσης για όλους και για όλα!

Στην καλή εικόνα του Παναθηναϊκού, στις διοικητικές εξελίξεις και στις αποδοκιμασίες των οπαδών στάθηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά το τέλος του ματς με τον Βόλο « Πραγματικά η ομάδα έκανε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτή ήταν η ομάδα της καρδιάς μου και πήρε μια δίκαιη νίκη» τόνισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος,
ο οποίος μίλησε .

Για το μέλλον στα πλέι οφ
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί. Έχει μεγάλες δυνατότητες. Βρίσκεται όμως στα κάτω του και δεν υπάρχει ο ενθουσιασμός που έπρεπε να υπάρχει. Βλέπουμε όμως ότι και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ενώ κερδίζει η ομάδα και πάει πάρα πολύ καλή, βρίζουν»

Για τις αντιδράσεις των οπαδών
«Είναι ανεξήγητο. Δεν μπορώ να φανταστώ Παναθηναϊκούς, να βρίζουν Παναθηναϊκούς και μάλιστα όταν η ομάδα παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο».

Για το αν έχουν επηρεάσει τα διοικητικά στην εικόνα της ομάδας
«Σίγουρα ναι. Αν ο Παναθηναϊκός δεν ενωθεί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα»

Για το αν μπορεί να ενωθεί η ομάδα
«Εδώ είναι το μεγάλο ερωτηματικό, εγώ πιστεύω ναι, γιατί θυμάμαι πάντα την δοξασία εκ της τέφρας μου αναγεννάμε. Έχουμε πάει στον πάτο και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω».

Για το αν αισιοδοξεί
«Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος και αυτό οφείλεται στην μεγάλη αγάπη για τον παναθηναϊκό».

Για ενδεχόμενη συνάντηση μετόχων
«Αυτό θα ήταν ευχής έργο. Η ισχύς εν τη ενώσει».

Για το αν θα πάρει πρωτοβουλία
«Δεν μπορώ εγώ είναι πολύ δύσκολο και πολύ σπουδαίο να συγκεντρώσουμε τους μεγάλους και οικονομικά εύρωστους Παναθηναϊκούς».

Για τις αποδοκιμασίες
«Δεν μπορεί κανείς να μην δει την πραγματικότητα. Πρέπει και οι φίλαθλοι να είναι ενωμένοι και να ενισχύουν την ομάδα στα καλά αλλά και στα άσχημα».

Για την επιστροφή Βαρδινογιάννη
«Να ρωτήσετε τον ίδιο, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτόν»

Για το μπάσκετ και το έκτο Ευρωπαϊκό
«Έδωσε πολύ μεγάλη χαρά στον κόσμο. Αυτό που έχει γίνει στο μπάσκετ είναι επίτευγμα και μεγάλο άθλος να έχει πάρει μια ομάδα έξι Ευρωπαϊκά. Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει το καθήκον του και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας»
  Νίκας: «Όλα θα πάνε καλά» Από την πλευρά του ο Γιώργος Νίκας τόνισε: « Έχουμε ακόμα δύο αγωνιστικές. Αν οι παίκτες παίξουν αυτό που έπαιξαν σήμερα, θα πάμε καλύτερα στα επόμενα δύο ματς. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας των παικτών. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε» και κατέληξε για τα διοικητικά: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Να παίζει καλά και όλα θα πάνε καλά».
Keywords
Τυχαία Θέματα