Φιλική ισοπαλία για Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Απόλλωνα Αθηνών σε φιλική αναμέτρηση, η οποία διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο του Περιστερίου. Ο Μπρίτο πέτυχε το γκολ των γηπεδούχων για να ισοφαρίσει ο Λαζανάς. Τον Απόλλωνα Αθηνών φιλοξένησε σήμερα το απόγευμα ο Ατρόμητος στο Περιστέρι σε φιλικό παιχνίδι. Ο Γιώργος
Δώνης δοκίμασε αρκετά πράγματα, καθώς και νεαρούς ποδοσφαιριστές κι έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα γι’ αυτούς. Όσον αφορά τον αγώνα, ο Βλάχος ανέτρεψε τον Δάρλα και ο Μπρίτο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 20’. Στο 44’ η ομάδα των δυτικών προαστίων είχε άλλη μια αξιόλογη φάση, με τον Αθανασίου να κάνει το σουτ έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει άουτ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λαζανάς στο 75’ με σουτ, ύστερα από εκπληκτική προσπάθεια. Τέλος, διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλογερόπουλος του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τους Νακόπουλο και Τσολάκη. Οι συνθέσεις Ατρόμητος: Ραχιώτης, Σκόνδρας, Δάρλας, Σαμπού, Ολιβέιρα, Μπάλλας, Φαβάλι, Αθανασίου, Καραγκούνης, Καραλής, Μπρίτο.
Έπαιξαν και οι: Καραγκιολίδης, Νάστος, Καντούτσης, Λημνιός, Άγκολι, Καϊμακαμούδης, Μπιλίτσης, Σοάρες. Απόλλων Αθηνών: Κατσούλης, Βλάχος, Κύργιας, Καραδέμητρος, Μπούμπας, Κωνσταντίνου, Βέρμπης, Σουλελέ, Μπούκας, Συρίγος, Τσιλιγκίρης.
Έπαιξαν και οι: Στρόμπουλος, Μαρίνου, Κορώνης, Λαζανάς, Σούφλας, Θωμάς, Κατράνας, Κόης.
Keywords
Τυχαία Θέματα