Τέλος η σεζόν για Ουγιέ

Ο γενικός διευθυντής της Άστον Βίλα, Τσαρλς Κρούλακ τόνισε ότι ο Ζεράρ Ουγιέ, που παραμένει κλινήρης, δεν πρόκειται να ξαναβρεθεί στον πάγκο της Άστον Βίλα στα υπόλοιπα παιχνίδια της σεζόν.Ο Ζεράρ Ουγιέ δεν έχει πάρει ακόμη εξιτήριο από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται μετά τους πόνους που ένιωσε στο στήθος και σύμφωνα με τον Τσαρλς Κρούλακ, γενικό διευθυντή της Άστον Βίλα, ο Γάλλος τεχνικός δεν θα βρεθεί ξανά στον πάγκο της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια της φετινής Πρέμιερ Λιγκ.

«Φοβάμαι ότι ο Ουγιέ δεν θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας στα
υπόλοιπα παιχνίδια της φετινής σεζόν. Το πιο σημαντικό είναι η υγεία του και να αναρρώσει πλήρως», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Κρούλακ, ενώ τόνισε ότι το επεισόδιο του Γάλλου τεχνικού, ο οποίος έχει υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδίας στο παρελθόν είναι σοβαρό και δεν θα πρέπει να περάσει χωρίς να του δοθεί η απαραίτητη προσοχή. «Είναι σοβαρό και κάτι που πρέπει να μας ανησυχεί», σχολίασε ο Άγγλος παράγοντας.

Η κατάσταση του τεχνικού των «χωριατών» κρίνεται σταθερή, όμως από τους γιατρούς τού έχει συστηθεί ξεκούραση και αποφυγή καταστάσεων άγχους, πράγμα που σίγουρα θέτει την προπονητική του καριέρα σε κίνδυνο, κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει στο τέλος της σεζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα