Η Ανάσταση Του Χριστού Και Τα Θαύματα Στην Πρέμιερ Λιγκ

Πήρε φόρα ο Ιησούς Χριστός φέτος και πέρα από το Άγιο Φως, είπε να φέρει μαζί του και μερικά ακόμα θαύματα, που τα βάνεις δίπλα στα καλύτερά του. Δγιότι σε περίπτωση που δεν το πήρατε πρέφα, αυτό το Σαββατοκύριακο, στην Πρέμιερ Λιγκ εσυνέβησαν δύο θαύματα, από αυτά που σου επιβεβαιώνουν την πίστη στην ύπαρξη του Κυρίου σα να λέμε.
Κάναμε αρχή με την Λίβερπουλ, όπου
ο Μάξις ο Ροντρίγκεζ έβανε τρια γκολζ. Χατ τρικ σα να λέμε. Ποιος ο Μάξις, που οι οπαδοί της Λίβερπουλ τον είχανε βάλει στην ίδια συνομοταξία μεταγραφικής επιτυχίας με τον Μπερνάρ τον Ντιομέντ και τον άλλονα τον μπακαριστό τον Ιταλιάνο τον Ντοσένα. Γιατί σου λένε οι Λίβερπουλς, εμείς εξτρέμ πήγαμε να πάρουμε και μας βγήκε ένας άριστος πηγουνάτος τουρίστας από αυτούς που τους βλέπεις στο γήπεδο και θέλεις να τους βάνεις νάρκη κάτω από τα ποδάρια. Ας του κόψουμε το νήμα της ζωής ένα πράμα. Παράπλευρες απώλειες αποδεκτές. Και να που σου βγάζει τρια γκολζ, πάνω στο σουκού της Αναστάσεως. Μην μου πείτε ότι ήταν απλή σύμπτωση. Θρησκευόμενος άνθρωπας είναι ο Μάξις, θα πήγε σε καμιά εκκλησία, βοήθα Χριστούλη μου θα του είπε, εσύ που όλα τα ανασταίνεις και τα φτιάνεις σαν καινούργια, βόηθα μην φύγω νύχτα και καταλήξω να παρακαλάω συμβόλαιο στην Άρσεναλ Σαραντί. Τον άκουσε καθώς φαίνουται ο Χριστούλης και σου λέει, ανασταίνομαι που ανασταίνομαι κάτσε να ξηγηθώ τώρα μια γκολίθρα τριπλή, να τήνε δούνε οι Άγγλοι να πούνε ναι, είσαι τελικά ρε μπαγάσα ο υιός του Θεού.
Προφανέστατα όμως δεν του έφτασε αυτό του Ιησού Χριστού και στην ανάσταση του Μάξι του Ροντρίγκεζ, έδωσε και μια ανάσταση δώρο, διατί η γιορτινή περίοδος θέλει και προσφορές.
Ξηγήθηκε λοιπόν και σκοράρισμα από τον Φερνάντο Τόρες και στο Λονδίνο, βαρέθηκε να μετράει το 166 το αγγλικέν, κλήσεις για εγκεφαλικά, λιποθυμίες και εγκλωβισμούς σε ασανσέρ. Οι εγκλωβισμοί στα ασανσέρ δεν είχαν σχέση με το Φερνάντο, απλά έκατσε λάθος το χαρτί, μα τι μας λέτε λέγανε στα τηλεφωνικά κέντρα, ποιος εγκλωβισμός, το ΕΚΑΒ πήρατε, την πυροσβεστική πρέπει να πάρετε, α συγγνώμη λέγανε οι εγκλωβισμένοι και το κλείνανε με έναν ελαφρύ τόνο ντροπής.
Αλλά μην αποκρινόμαστε από τα θαύματα. Εννιακόσια και κάτι λεπτά είχε να βρει δίχτυα ο Τόρες σε οποιαδήποτε διοργάνωση, συλλογική μα και εθνική σα να λέμε και ξεμπούκωσε με ένα ωραίο γυριστό στο τρια μεδέν επί της Γουέστ Χαμ της σφυρομάνας. Προς τιμήν του Φερνάντο, δεν το έχασε το σενάριο, δεν έκανε όπως θα νόμιζε κανείς ότι θα έκανε, δηλαδής χάνω το μυαλό και τον εαυτό μου, έβανα επιτέλους γκολ, να ‘σαι καλά παναζία μου ελεούσα, παρά έκαμε έναν ντεμί-τραντισιονέλ σελεμπρέσιο Φερνάντο με ελαφριά τσουλήθρα στα γόνατα.
Το αν αναγνωριστεί ή όχι το διπλό θαύμα του Χριστού είναι ένα πράμα απόλυτα σχετικό, διατί αι καιροί δύσκολοι δια την πίστη γενικώς, αλλά εγώ επι του προσωπικού, που αποκοιμιέμαι και ξυπνάω με τον σταυρό καρφωμένο στον κρόταφο (είναι λίγο μπρούταλ, αλλά κάμει αίσθηση στην γειτονιά), πιστεύω ακραδάντως, ότι ο Χριστός ανεστήθη και μαζί του ανέστησε και τα δύο μετοχόνια της Πρέμιερ
Keywords
Τυχαία Θέματα