Τέλος από Σεβίλλη ο Μανθάνο

Παρελθόν από τον πάγκο της Σεβίλλης αποτελεί ο Γκρεγκόριο Μανθάνο, μετά από συνάντηση που είχε με τη διοίκηση της ομάδας, η οποία αποφάσισε να μην ανανεωθεί η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι Σεβιγιάνοι τερμάτισαν στην 5η θέση της βαθμολογίας και κέρδισαν μία από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, όμως η αποτυχία να εξασφαλίσουν μία θέση στην τετράδα, θεωρήθηκε αποτυχία. Έτσι, η διοίκηση της Σεβίλλης αποφάσισε να μην ανανεώσει της συνεργασία της με τον Γκρεγκόριο Μανθάνο, μόλις έναν χρόνο μετά την πρόσληψή του.

«Μετά από συνάντηση με τον πρόεδρο
και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας της περασμένη Δευτέρα (23/05), ενημερώθηκα ότι το συμβόλιαό μου δεν πρόκειται να ανανεωθεί. Τους ευχαρίστησα για όλα, καθώς ήταν τιμή για μένα, που μου έδωσαν την ευκαιρία να καθίσω στον πάγκο αυτής της ομάδας.

Δεν μου έδωσαν κάποια εξήγηση για την απόφαση αυτή, επειδή εγώ δεν ζήτησα. Η ομάδα τερμάτισε στην πέμπτη θέση, ενώ στο Γιουρόπα Λιγκ και το Κύπελλο Ισπανίας αποκλείστηκε από δύο κορυφαίους συλλόγους, την κάτοχο του τίτλου Πόρτο και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτά είναι τα δεδομένα. Από τη στιγμή που δεν ήταν ικανά να ικανοποιήσουν τη διοίκηση, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο.

Τους εύχομαι τα καλύτερα.Δεν ένιωσα ποτέ εγκαταλελλημένος, ξέρω πως λειτουργούν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ήρθα αθόρυβα και θέλω να φύγω το ίδιο αθόρυβα», ήταν οι δηλώσεις του Ισπανού τεχνικού.

Ο Κλοντ Πιέλ, που αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Λιόν, είναι ο πρώτος στόχος της διοίκησης της Σεβίλλης.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα