Τα… κόλπα του Φέργκιουσον! (video)

Τα προγνωστικά δίνουν… Μπαρτσελόνα, η ποιότητα γέρνει προς… Βαρκελώνη, όμως όλοι περιμένουν κάποιο… κόλπο από τον Άλεξ Φέργκιουσον. Με μια… αλλαγή γεμάτη ρίσκο η ενδεκάδα της!
  Οι Καταλανοί ήρθαν στο Λονδίνο ως το μεγάλο φαβορί, Τσάβι – Ινιέστα – Μέσι είναι «τριπλέτα» που η Γιουνάιτεντ δεν διαθέτει, όμως όλοι περιμένουν από την «αλεπού των πάγκων» μια αντίδραση. Εξάλλου, ο Άλεξ Φέργκιουσον ενημερώθηκε καλά από τον Ζοσέ Μουρίνιο για την κατάσταση των Καταλανών, τον τρόπο που κινούνται μέσα στο γήπεδο, αλλά και τα «μυστικά» που αποκάλυψε ο «Special 1».

Η τελευταία προπόνηση δεν θα μπορούσε να δείξει… πολλά, και μπροστά στα δεκάδες μάτια δημοσιογράφων σίγουρα δεν θα έδειχνε αυτά που τονίζει καθημερινά στους παίκτες του. Ωστόσο, οι εντολές του στην απογευματινή προπόνηση, αλλά και το… κάρφωμα των Βρετανών αποκάλυψαν κάποια από τα πλάνα του Σκοτσέζου.

Πίεση και… κόντρα στο παιχνίδι της Μπάρτσα

Ο Φέργκιουσον έμαθε πολλά από τον Ζοσέ Μουρίνιο και στόχος του είναι να εγκλωβίσει τον άξονα των αντιπάλων. Πίεση και πάλι… πίεση ζητούσε διαρκώς ο Σκοτσέζος, και μπάλα με την μια για να μπορέσουν να προλάβουν τις επιστροφές και των αμυντικών. Ο Κάρικ θα έχει δύσκολο ρόλο και μαζί με τον Παρκ θα αναλάβουν να κόψουν τον ρυθμό των αντιπάλων. Δεν θα είναι μόνο η Μπαρτσελόνα αύριο που θα δίνει διαρκώς πάσες, ο Φέργκιουσον θέλει να πάει κόντρα και σήμερα οι παίκτες του άλλαξαν δεκάδες κοντινές πάσες!

Η έκπληξη του Φάμπιο!

Στην ενδεκάδα μια θα είναι η έκπληξη, αυτή του Φάμπιο στο δεξί άκρο. Καλός ο Ο Σέι, εκρηκτικός ο Ράφαελ, όμως πιο έμπιστος αμυντικά είναι ο 20χρονος,ο οποίος και θα προσπαθήσει να αναχαιτίσει Βίγια και Μέσι που αλλάζουν πλευρές. Ο Φαν ντερ Σαρ παίζει το τελευταίο του παιχνίδι και λίγο πριν το ματς τόνισε: «Αν κερδίσουμε δεν θα θέλω να φύγω από την ομάδα, αν χάσουμε δεν θα θέλω να φύγω από το γήπεδο. Στα αριστερά της άμυνας ο Εβρά, ο οποίος έχει εντολή να μην αφήνει το παραμικρό κενό και φυσικά να είναι γρήγορος στις επιστροφές. Την άμυνα συμπληρώνουν οι Φέρντιναντ, Βίντιτς.

Από κει και πέρα, ο Κάρικ σε ρόλο αμυντικού μέσου, ο Παρκ πιο μπροστά του με εντολές να πιέζει και να μοιράζει αμέσως. Ο 37χρονος Γκιγκς αφήνει… προσωπικά προβλήματα στην άκρη και παίζει στο αριστερό άκρο, ο Βαλέντσια στα δεξιά, ενώ το 4-4-2 συμπληρώνεται από τους Ρούνεϊ, Ερνάντες. Φυσικά, πολλές φορές αυτό το σύστημα θα μετατραπεί σε 4-3-3 με τον Βαλέντσια να καλύπτει το δεξί άκρο στην επίθεση και τον Ερνέντες να πηγαίνει αριστερά, αφήνοντας τον διεθνή φορ στο κέντρο!
Keywords
Τυχαία Θέματα