Ενδεκάδα των... ονείρων!

Ο τελικός των ονείρων στο «Γουέμπλεϊ» και οι Άγγλοι ψήφισαν την ομάδα – πρότυπο! Λίγο πριν τη σέντρα οι Βρετανοί έδειξαν την προτίμησή τους στον Άλεξ Φέργκιουσον και όχι μόνο! Έντουιν Φαν ντερ Σαρ: Με την Μάντσεστερ λέει το τελευταίο του αντίο στα γήπεδα και ο Ολλανδός αποτελεί τον φύλακα – άγγελο κάθε προπονητή, έστω και αν έχει περάσει τα 40!! Πέμπτη εμφάνιση του Ολλανδού σε τελικό Champions League, δυο τρόπαια και θέλει
ακόμα ένα. Κερδίζει τον Βαλντές λόγω εμπειρίας…

Ντάνι Άλβες: Ταλαντούχοι Φάμπιο και Ράφαελ, ωστόσο ο Βραζιλιάνος είναι όλα τα λεφτά για το δεξί άκρο της άμυνας. Εμπειρία, ταχύτητα, δύναμη, και επελάσεις που κόβουν την ανάσα του δίνουν δικαιωματικά τη θέση βασικού.

Πατρίς Εβρά: Στον γαλλικό «εμφύλιο» ο Εβρά κερδίζει τη θέση βασικού, αφού η ηλικία τον βοηθά να είναι σε επίθεση και άμυνα χωρίς να αφήνει κενά

Κάρλες Πουγιόλ – Νεμάνια Βίντιτς: Ναι, οι Άγγλοι προτίμησαν έναν δίδυμο ακατανόητο για πολλούς αφήνοντας εκτός τους Πικέ-Φέρντιναντ, ψηφίζοντας τους Πουγιόλ – Βίντιτς. Συνδύασαν την εμπειρία με την δύναμη και τον ενθουσιασμό!

Ράιαν Γκιγκς: Η πονηριά, η πειθαρχία, η εμπειρία και το απίστευτο ταλέντο του έδωσαν δικαιωματικά θέση βασικού στην ομάδα – όνειρο!

Τσάβι – Ινιέστα: Ίσως το ποιοτικότερο δίδυμο στην Ευρώπη, και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από την ενδεκάδα. Συνεννοούνται πλέον με… τηλεπάθεια, στη μέρα του η Μπαρτσελόνα δεν χάνει, με τις ικανότητες τους να προσφέρουν εμπιστοσύνη στον Γκουαρντιόλα.

Ρούνεϊ – Μέσι – Ερνάντες: Το τρίδυμο φωτιά που θα ζήλευε κάθε προπονητής. Ο Ρούνεϊ από τα δεξιά, του οποίου η εμπειρία, η δύναμη και η θέληση για… αποδείξεις τον έβαλαν στο βασικό σχήμα. Ο Λίονελ Μέσι, ο «μάγος» της Μπαρτσελόνα, 52 γκολ σε όλες τις φετινές διοργανώσεις και έτοιμος να πάρει ξανά στις πλάτες του την ομάδα. Ο Ερνάντες κλείνει το βασικό σχήμα, με τον Μεξικάνο να παίρνει τη θέση του εκτός κλιματος Βίγια! Δεν έχει κάνει άλλωστε και λίγα τη φετινή σεζόν!
Keywords
Τυχαία Θέματα