Τα δεδομένα για Ντουσέζ (video)

Ο 30χρονος Νικολά Ντουσέζ έχει μπει στην μεταγραφική καθημερινότητα του Ολυμπιακού ελέω των γαλλικών ΜΜΕ. Το gazzetta.gr αναλύει τα δεδομένα της υπόθεσης αυτής.O Νικολά Ντουσέζ αποτελεί αναμφίβολα την πιο καλή περίπτωση γκολκίπερ απ' όλα τα ονόματα που έχουν ακουστεί και γραφτεί για τον Ολυμπιακό
από την γαλλική αγορά. Και αυτό γιατί ο Απουλά Εντέλ είναι ένας πορτιέρο σε περίοδο αγωνιστικής πτώσης ενώ ο Νικολά Πενετό έχει αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα.

Ο Ντουσέζ είναι πολύ έμπειρος τερματοφύλακας. Δεν έχει κανένα πρόβλημα στις εξόδους, μιλάει πολύ στην άμυνά του και γενικά κάνει λίγα λάθη. Έχει καλό κορμί για γκολκίπερ αλλά δεν έχει πολλές ευρωπαϊκές παραστάσεις. Παρόλα αυτά είναι πολύ εργατικός, σοβαρός και αξιόπιστος και μάλιστα είναι κοντά στο να κληθεί στην Εθνική Γαλλίας.

Αν βγει Ευρώπη η Ρεν δύσκολα φεύγει...

Αυτήν την στιγμή η Ρεν είναι 3η στο Σαμπιονά, διεκδικώντας με αξιώσεις ακόμα και τον τίτλο. Όπως όλα δείχνουν θα μπορέσει να παίξει είτε στο Τσάμπιονς Λιγκ είτε στο Γιουρόπα τη νέα χρονιά. Ο ίδιος ο Ντουσέζ θέλει πολύ να παίξει σε ευρωπαϊκό θεσμό ενώ και στην Ρεν τον θέλουν πολύ ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει διάδοχη κατάσταση, σε περίπτωση που αποχωρήσει. Το θέμα είναι όμως το συμβόλαιό του, καθώς ο ίδιος επιζητά 3ετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές περίπου στα 600 χιλ. ευρώ.

Σε περίπτωση που η Ρεν του προτείνε πιο μικρό σε διάρκεια συμβόλαιο ίσως τα δεδομένα αλλάξουν και υποχρεωθεί να κοιτάξει αλλού. Στην Γαλλία ήδη γράφουν για έντονο ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να χρησιμοποιήσει στην περίπτωσή του το δέλεαρ του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ και το ποσό που ζητάει ο Ντουσέζ δεν είναι απαγορευτικό. Στα συν είναι το γεγονός πως ο Ντουσέζ είναι ήδη ελεύθερος να διαπραγματευθεί με όποιον θέλει, ωστόσο οι Πειραιώτες θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα εάν όντως θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτησή του. Γενικά πάντως πρόκειται για έναν καλό γκολκίπερ, που θα μπορέσει να βοηθήσει ουσιαστικά τον πειραϊκό σύλλογο.
Keywords
Τυχαία Θέματα