«Ρέστα» για Μίτσελ

07:01 9/6/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η ΑΕΚ του νέου οικονομικού σχεδιασμού προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της Μπέρμιγχαμ και του Μίτσελ, ώστε κάνοντας και αυτή από τη μεριά της μια υπέρβαση να καταφέρει να τον κρατήσει στην Αθήνα. Μπορεί ΑΕΚ και Μίτσελ να θέλουν να ανανεώσουν την συνεργασία τους, ωστόσο η Μπέρμιγχαμ στην οποία και ανήκει ο παίκτης είναι ένα σημαντικό εμπόδιο.
Ο μάνατζερ του Ισπανού, Χέλου Ροντρίγκεθ
ταξιδεύει στην Αγγλία την επόμενη εβδομάδα για να συζητήσει με τους άγγλους και μίλησε στην «Sportday»: «Από τη στιγμή που και ο Μίτσελ και η ΑΕΚ θέλουμε την παραμονή του, προσπαθούμε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση. Πέρα από τις ρήτρες, στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι θα βρεθεί ένας εφικτός οικονομικά τρόπος για να μείνει ο Μίτσελ. Την Τρίτη έχουμε ένα κρίσιμο ραντεβού με την Μπέρμιγχαμ».
Η ΑΕΚ βρίσκεται και αυτή σε διαπραγματεύσεις με την Μπέρμιγχαμ που φαίνεται να έχει υποχωρήσει κάτω από τη ρήτρα του 1.8 εκατομμύριων ευρώ, ενώ κάποιου κάνουν λόγο για απαιτήσεις που πλέον προσεγγίζουν τις 700.000 ευρώ, ποσό που ωστόσο δεν μπορεί να καλυφθεί, ούτε αυτό, από την Ένωση.
Διαπραγματεύσεις γίνονται και για το συμβόλαιο του παίκτη, καθώς ο Μίτσελ παίρνει 700.000 ευρώ και η ΑΕΚ μπορεί να του προσφέρει συμβόλαιο μόνο μέχρι 500.000 ευρώ.
Η υπόθεση του Μίτσελ θεωρείται δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη για την ΑΕΚ, δεδομένου και της επιθυμίας του ίδιου να μείνει.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα