Πρωτοβουλίες αγάπης για τον Άρη

18:27 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Άρης είναι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά από τα μελή του. Φίλαθλοι της ομάδας προσφέρουν εισιτήρια σε όσους δεν έχουν την δυνατότητα να αγοράσουν για το ματς με τον Βόλο.
Την τεράστια αγάπη τους για τον Άρη έδειξαν για μία ακόμη φορά οι φίλοι της ομάδας. Ακροατές του επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού του συλλόγου, του ΑΡΗΣ FM 92,8, προσέφεραν εισιτήρια
σε φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι ήθελαν αλλά λόγο των πενιχρών οικονομικών τους εσόδων, δε θα μπορούσαν να παρευρεθούν στην αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Την πρωτότυπη αυτή ιδέα την είχαν δυο ακροατές του σταθμού και την υλοποίησαν μέσο της εκπομπής του Γιάννη Δασκάλου «Μ’ όποιον δάσκαλο καθίσεις». Κατά τη διάρκεια της δίωρης εκπομπής εισιτήρια προσέφεραν και άλλοι ακροατές και συνολικά έξι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορέσουν να δουν «ζωντανά» τον αγαπημένο τους σύλλογο. 
Η κίνηση αυτή των φιλάθλων έγινε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης που καλεί όλων τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει μ’ ένα απλό μήνυμα ή τηλεφώνημα την προσπάθεια της ΛΑΜΨΗΣ (Σύλλογος Γονέων Πασχόντων Παιδιών από Κακοήθη νοσήματα Β. Ελλάδας) για τη δημιουργία ξενώνα που θα φιλοξενεί τους γονείς που θα έρχονται από την επαρχία προκειμένου να βρεθούν δίπλα στα παιδιά τους. Τελικά όταν ο κόσμος θέλει δείχνει με πολλούς τρόπους την αγάπη του για την ομάδα…
Keywords
Τυχαία Θέματα