Η Γιουβέντους για την Ιαπωνία

18:18 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Η τραγωδία στην Ιαπωνία λόγω του σεισμού έχει αγγίξει τους πάντες, συμπεριλαμβανομένου και του Αντρέα Ανιέλι που δήλωσε πως θα βοηθήσει τη χώρα.Ο πρόεδρος της Γιουβέντους συναντήθηκε με την υπουργό Εξωτερικών της Ιταλίας Στεφανία Κράξι και σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν αναφέρθηκε στο όλο θέμα.

«Η παρουσία μου δήμερ εδώ έχει διπλή σημασία. Επαγγελματική αλλά και προσωπική, με δεδομένα όσα έκανε ο πατέρας μου, Ουμπέρτο, για την Ιαπωνία
και θέλω να ευχαριστήσω την υπουργό που το ανέφερε αυτό. Ο Ουμπέρτο Ανιέλι, όπως ξέρετε όλοι, έκανε πολλές δουλειές με την Ιαπωνία και βοήθησε τα μέγιστα στο να υπάρχουν σχέσεις φιλίας ανάμεσα στις δύο χώρες. Αγαπούσε πάντα την πειθαρχία και τη θέληση των ανθρώπων της Ιαπωνίας, την οργάνωση τους και την ηρεμία τους. Με αυτά τα χαρακτηριστικά θα ξεπεράσουν και αυτή τη δύσκολη στιγμή, έχοντας την υποστήριξη όλων μας», τόνισε αρχικά ο Ανιέλι και συνέχισε.

«Το ποδόσφαιρο έχει τη δύναμη να βοηθάει τους ανθρώπους να ξεπεράσουν δύσκολες στιγμές και θα ζητήσω από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να κλείσει ένα φιλικό με την Ιαπωνία. Η Γιουβέντους επισκέφθηκε δύο φορές την Ιαπωνία για να κατακτήσει και τις δύο φορές το Διηπειρωτικό Κύπελλο και επειδή έχουμε και αυτές τις όμορφες αναμνήσεις από τη συγκεκριμένη χώρα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι και ως σύλλογος -κι όχι μόνο ως οικογένεια Ανιέλι- θα βοηθήσουμε με πολλούς τρόπους την Ιαπωνία».
Keywords
Τυχαία Θέματα