Ετοιμάζει αλλαγές ο Μαντζουράκης

18:18 6/4/2011 - Πηγή: Gazzetta
Ο Γιάννης Μαντζουράκης ετοιμάζει αλλαγές στη βασική ενδεκάδα για τον αγώνα με τη Ξάνθη, καθώς το παιχνίδι δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους «αργοναύτες».
Με την προγραμματισμένη προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Καβάλας για το παιχνίδι με τη Ξάνθη. Αυτή πραγματοποιήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης και το βάρος έπεσε στην τακτική και τη φυσική κατάσταση. Τα μοναδικά προβλήματα για τον
Γιάννη Μαντζουράκη είναι ο τιμωρημένος Μίρκο Χργκόβιτς και ο τραυματίας Μπαρτολμίου Ογκμπέτσε.

Ο τεχνικός των «αργοναυτών» ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα, καθώς ο αγώνας με τη Σκόντα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, από τη στιγμή που η ήττα από τον Ολυμπιακό τους άφησε εκτός πλέι οφ. Τέλος, η ΠΑΕ γνωστοποίησε τις τιμές των εισιτηρίων, ενώ ανακοίνωσε ότι οι φίλαθλοι της Σκόντα θα φιλοξενηθούν στη Θύρα 10.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Καβάλα

Τα εισιτήρια για την είσοδο των φιλάθλων από τις Θύρες 1-2-12 (κερκίδες που βλέπου στην παραλία), αλλά και για τη Θύρα 4 που φιλοξενεί τους οργανωμένους φιλάθλους του ΑΟΚ κοστίζουν το καθένα από 15 ευρώ. Αντίστοιχα το εισιτήριο για τους φιλάθλους που θα εισέλθουν στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη» από τις Θύρες 6 και 8 κοστίζει 20 ευρώ.

Σε όλα τα παραπάνω να σημειώσουμε ότι η ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων της που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, ζήτησε και έλαβε 130 εισιτήρια. Οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα εισέλθουν από τη Θύρα 10 του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη», προκειμένου να παρακολουθήσουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Keywords
Τυχαία Θέματα