«Προσγείωση» από τον Γρηγορίου

Ανεβάζει τον ρυθμό η Δόξα Δράμας, που έχει δύσκολη εξόρμηση στην Κατερίνη το Σάββατο κόντρα στον Πιερικό.Οι Δραμινοί του Μιχάλη Γρηγορίου βρίσκονται σε καλή κατάσταση, με τέσσερις συνεχόμενες νίκες, προσδοκούν ότι ο Διαγόρας δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στα πλέι οφ, αλλά κι ότι μπορούν να τον υποσκελίσουν βαθμολογικά και θα έχουν στο πλευρό τους αρκετούς φιλάθλους, παρόλο που το ματς γίνεται Σάββατο και έχει τηλεοπτική κάλυψη.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος
της ΠΑΕ, Θανάσης Σάμιος, έχει υποσχεθεί πριμ ύψους 100.000 ευρώ στους ποδοσφαιριστές, εφόσον μπουν στα πλέι οφ. Ο προπονητής Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στους παίκτες τονίζοντας ότι πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι και να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό, καθώς τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα. «Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να μιλάμε από τώρα για πλέι οφ», τόνισε κατηγορηματικά ο έμπειρος προπονητής, προσθέτοντας ότι «ακόμα δεν εξασφαλίσαμε τη συμμετοχή μας στην εξάδα, έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να τα δώσουμε όλα στην Κατερίνη για την επιτυχία».

Στο μεταξύ, ο ΓΣ Δόξα Δράμας καλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε συνέντευξη Τύπου αύριο (12:00, στο επιμελητήριο) με θέμα «Δόξα Δράμας σε προοπτική ανόδου». Για το παιχνίδι στην Κατερίνη οι «μαυραετοί» θα έχουν στη διάθεσή τους τον Στέλιο Μαραγκό, που εξέτισε την ποινή του, θα απουσιάσει ο Χατζηπαντελίδης, που συμπλήρωσε κάρτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα