O νικητής του Sunday Million, 69jocker69, μιλά αποκλειστικά στο PokerUnion

Την Κυριακή 27 Μαρτίου έπεσε ένα από τα τελευταία κάστρα του on line poker για τους Έλληνες παίχτες. Μετά από νίκες σε Wcoop, FTOPS, Ecoop, Warm up, Sanday 750K, ήρθε η πολύ μεγάλη νίκη του Κωνσταντίνου “69jocker69” Ξυστούρη στο Sunday Million, το τουρνουά που όλοι όσοι ασχολούνται με το on line poker θέλουν  να κατακτήσουν όταν κάνουν τα πρώτα τους βήματα.

Το PokerUnion μίλησε  αποκλείστηκα με τον Κωνσταντίνο και σας παρουσιάζει την συνέντευξη.Αρχικά Κωνσταντίνε πες μας μερικά πράγματα για εσένα Γεια σας και από εμένα.Είμαι 24 χρονών, ζω σε Ελλάδα και Κύπρο πάω και έρχομαι με λίγα λόγια. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Λεμεσό τις Κύπρου, αλλά τα τελευταία 5 χρόνια σπούδασα μουσική φωνητική στα ΙΕΚ και αν όλα πάνε καλά σκοπεύω να μείνω μόνιμα Ελλάδα. Ο χρόνος θα δείξει.Πόσο καιρό ασχολείσαι με το Poker?? Παίζεις και live η μόνο on line???Παίζω πόκερ τα τελευταία 4 χρόνια. Το έβλεπα στο channel 9 όταν ήμουν φοιτητής και μου κίνησε το ενδιαφέρον. Ξεκίνησα με play chips όπως  όλοι και αφού είχα φτάσει 10millions+ στην pokerstars, είπα να δοκιμάσω την τύχη μου στα αληθινά λεφτά. Στην αρχή δεν ήταν εύκολο καθώς έχανα 50ευρο σταθερά την βδομάδα ίσως και περισσότερα.  Δεν είμαι από τους τυχερούς που λένε πως έκαναν ένα deposit 10ευρο μια φορά και δεν ξαναέκαναν, αλλά παρόλα αυτά νιώθω από τους τυχερούς  όντας  νικητής στο Sunday Million, γιατί κακά τα ψέματα αν όχι τύχη χρειάζεται να μην είσαι άτυχος  για να κερδίσεις  αυτό το τουρνουά bad beats,coin flips, κλπ.Ποια τα συναισθήματα σου μετά από την κατάκτηση ενός τουρνουά που αποτελεί το όνειρο κάθε on line παίχτηΝόμιζα πως την επόμενη μέρα θα ξυπνούσα και θα ήταν ένα “κακό όνειρο”,  γιατί αν ήταν όνειρο μόνο κακό θα μπορούσε να ήταν.  Να είμαι ειλικρινής την Δευτέρα με το που ξύπνησα έκανα log in να δω αν όντως έχω τόσα λεφτά lol :PΕύχομαι σε όλους, να το ζήσουν είναι μια φοβερή εμπειρία και πραγματικά για τουλάχιστον 5-6 μέρες δεν θες να παίξεις poker. Ακόμη δεν μπορώ να σκέφτομαι odds, αν κάνω κακά call γνωρίζοντας ότι είμαι πίσω ή ότι έπεσα σε flip,  αλλά θα συνέλθω σύντομα ελπίζω lol :PΑς αναλύσουμε λίγο τα γεγονότα της προηγούμενης Κυριακής.Παίζεις συχνά τέτοια μεγάλα τουρνουά??Όχι δεν παίζω συχνά σε τέτοια μεγάλα τουρνουά αλλά αυτό το συγκεκριμένο το είχα βάλει στο μάτι, όπως όλοι μας βέβαια, ήθελα να το κερδίσω όσο τίποτε άλλο και τις τελευταίες βδομάδες το κυνηγούσα και μπορώ να πω ότι μου ήρθε στο πιάτο!!
Χιλιάδες αντίπαλοι και πάρα πολλές ώρες παιχνιδιού!! Πες μας μερικά πράγματα για την πορεία σου μέχρι το Final Table. Σε κάποια φάση όντας 1600 άτομα ακόμη στο τουρνουά έχασα 6 flips συνεχόμενα και είχα και 2 bad beats 10 10 από 5 5 έβγαλε set στο flop και Α Κ από A 10 έβγαλε 10 και βρέθηκα από τον παράδεισο στην κόλαση.  50-100  θέσεις πριν τα λεφτά είχα μια πολύ δύσκολη παρτίδα με Q J flop 10 J 4 αν δεν κάνω λάθος, έκανα check έκανε pot raise έκανα call, blank card στο turn έκανε pot raise και έκανα άλλο ένα call και Q στο river. Έχω 2 pairs και πάει  ρέσ
Keywords
Τυχαία Θέματα