Βολτυράκης: «Είχαμε άγχος»

Το άγχος ήταν αυτό που συνετέλεσε στην εμφάνιση του Πανιωνίου στον πρώτο τελικό, όπως δήλωσε στο gazzetta.gr o Μάκης Βολτυράκης. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» τόνισε ότι στην Ιταλία οι παίκτες του θα κάνουν καλύτερη εμφάνισηΠανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στον πρώτο τελικό του
LEN TROPHY κόντρα στη Σαβόνα μένοντας στο ισόπαλο 9-9 και πλέον καλείται στην Ιταλία να πάρει τη νίκη και το τρόπαιο. Ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, Μάκης Βολτυράκης, στάθηκε στο άγχος αλλά και στο άσχημο ποσοστό στον παίκτη παραπάνω.

Πιστεύετε ότι χάθηκε μία μεγάλη ευκαιρία να κάνει ο Πανιώνιος το αποφασιστικό βήμα για τον τίτλο;

Ευκαιρία δεν χάθηκε. Η Σαβόνα είναι πολύ καλή ομάδα με εμπειρία. Έτσι όπως ήρθε το σκορ (οι Νεοσμυρνιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 7-4) είναι θετικό το αποτέλεσμα για μας. Δεν χάσαμε και πιστεύω στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι.

Ο Πανιώνιος είχε άσχημα ποσοστά στον παίκτη παραπάνω, αυτή ήταν η ειδοποιός διαφορά;

Πράγματι αυτό ήταν ένα άσχημο στοιχείο για μας. Μάλιστα δεχτήκαμε αρκετά γκολ στις κόντρα επιθέσεις, κάτι που η ομάδα δεν το συνηθίζει και αυτό είναι το πιο ανησυχητικό.

Οι παίκτες εμφανίστηκαν αρκετά αγχωμένοι...

Ναι, είχαμε αρκετό άγχος, παρουσιαστήκαμε μουδιασμένοι, κάτι που δεν το περιμέναμε με συνέπεια να μην κάνουμε την καλύτερη δυνατή εμφάνιση

Για τον επαναληπτικό τώρα τα πράγματα δυσκόλεψαν;

Είναι το φαβορί η Σαβόνα, αλλά πιστεύω ότι θα παίξουμε καλύτερα από ό,τι στο χθεσινό παιχνίδι, και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν μιλήσουμε ποσοστά η ιταλική ομάδα έχει περισσότερες.
Keywords
Τυχαία Θέματα