Προετοιμασία ενόψει… ΠΑΟΚ

Ο Άρης μετά και τη χθεσινή ήττα από τον Ολυμπιακό έχει ήδη το μυαλό του στον επόμενο αντίπαλο και στο ΣΕΦ, για το τρίτο παιχνίδι της σειράς, θα προσπαθήσει να δείξει διάθεση και πάθος.  Στα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει ο Άρης προστέθηκε κι αυτός του Μπόμπι Μπράουν. Ο Αμερικανός που ταλαιπωρείται από μία τενοντίτιδα δε
θα είναι στη διάθεση του Λευτέρη Σούμποτιτς. Θυμίζουμε ότι δεν υπολογίζεται ο Χρήστος Ταπούτος, ο Μπρένταν Γουίντερς, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Κώστα Σλούκα.
Ο τεχνικός των «κιτρίνων» τόνισε για την τρίτη αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους» στο esake.gr: «Όπως ανέφερα και μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης το μυαλό μας πλέον είναι στον επόμενο αντίπαλο. Φυσικά έχουμε ακόμα έναν αγώνα αύριο στην Αθήνα και θα προσπαθήσουμε να δείξουμε καλά στοιχεία ενόψει της συνέχειας. Θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού μας ώστε να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι στην τελική φάση. Έχουμε προβλήματα τραυματισμών αλλά θα τα καλύψουμε με τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Αυτό που θέλω να δω από τους παίκτες μου στο αυριανό παιχνίδι είναι να δείξουν την ίδια ενέργεια και πάθος με χθες». Ο φόργουορντ του Άρη Μιχάλης Τσαϊρέλης, επισήμανε από την πλευρά των παικτών: «Το ζητούμενο για εμάς στο αυριανό παιχνίδι είναι να παίξουμε με την ίδια διάθεση που αγωνιστήκαμε χθες. Από εκεί και πέρα αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προετοιμαστούμε σωστά για την τελική φάση όπου θα αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ. Για ακόμη μια φορά ταλαιπωρούμαστε από τραυματισμούς και είμαστε αναγκασμένοι να παίξουμε χωρίς βασικούς μας παίκτες. Παρόλα αυτά θα παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».
 
Keywords
Τυχαία Θέματα