Ετοιμάζει εκπλήξεις ο Μαρινάκης...

Ο Γιώργος Νοικοκύρης γράφει μέσω του blog για την ενίσχυση του Ολυμπιακού και τις δύο καλές μεταγραφές που κυνηγάει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Παίκτες που όπως τονίζει, θα κάνουν πάταγο!
  «Πολλά είναι τα ονόματα που παρελαύνουν πλέον καθημερινά στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού
ως μεταγραφικοί στόχοι. Και βέβαια τα περισσότερα (αν όχι όλα) έχουν βάση είτε ως προτάσεις μάνατζερ που εξετάζονται είτε ως επιλογές των Βαλβέρδε-Μαθία-Κοβάσεβιτς που συνεχίζουν το τσεκάρισμα στο φινάλε των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ώστε να είναι πανέτοιμοι στις τελικές τους εισηγήσεις προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έστειλε άλλη μια φορά το μήνυμα πώς θα γίνει ουσιαστική ενίσχυση της ομάδας, η οποία θα την ισχυροποιήσει σε τέτοιο βαθμό, ώστε να είναι απόλυτα κυρίαρχη στην Ελλάδα και  ανταγωνιστική στην Ευρώπη. Κια όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, για να δεσμεύεται δημόσια ο Μαρινάκης όπως έκανε το Σάββατο, δεν το κάνει τυχαία. Δεν λέει λόγια του αέρα απλά για να φτιάξει κλίμα.

Ούτε όμως έχει την αίσθηση πως για να πάει ο κόσμος να πάρει διαρκείας απο την ερχόμενη Τετάρτη που ξεκινάει η διάθεσή τους θα πρέπει να έχουν ήδη «σκάσει οι βόμβες». Θεωρεί πως ο κόσμος πρέπει να σταθεί στο πλευρό της ομάδας και να δείξει έμπρακτα την υποστήριξή του όπως η διοίκηση κάνει τα πάντα για τον Ολυμπιακό απο το περασμένο καλοκαίρι που έχει τα ηνία του πειραϊκού συλλόγου ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Δεν ήταν τυχαία η ατάκα του Μαρινάκη πως οι κινήσεις θα γίνουν στον χρόνο που θέλουμε και όπως θέλουμε, δείχνοντας πως ναι μεν θα γίνουν μεταγραφές –και καλές μάλιστα– αλλά από την άλλη δεν υπάρχει καμία βιασύνη. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα υπάρχουν μεταγραφές.

Πλέον στον Ολυμπιακό έχουν μπει στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης με τους στόχους τους, και όχι μόνο της αναζήτησης. Υπάρχουν υποθέσεις στις οποίες έχουν κατασταλάξει Βαλβέρδε και Μαθία, παικτών και απο τον ελληνικό χώρο όπως αυτή του Φορτούνη αλλά και από το εξωτερικό όπως των Πιζάρο, Σάντσες σε πρώτη φάση, αλλά και του Μουντάρι σε δεύτερη, ως εναλλακτική λύση. Και είναι αλήθεια πως η περίπτωση του Γκανέζου μέσου ανεβαίνει καθημερινά, καθώς και πιο εύκολη είναι να γίνει και λιγότερα χρήματα απαιτούνται για έναν ποδοσφαιριστή από το πάνω ράφι. Στη μεσαία γραμμή άλλωστε είναι τα μεγάλα στοιχήματα των Ερυθρολεύκων για τις μεταγραφές», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιώργος Νοικοκύρης.

Διαβάστε το blog, μόνο στο katimagiko.gr!
Keywords
Τυχαία Θέματα