Εμπλοκή... Πούτιν για Νόιερ!

Ο πρόεδρος της Σάλκε, Κλέμενς Τένις τόνισε ότι η απόφαση για την πώληση ή όχι του Μάνουελ Νόιερ στην Μπάγερν θα ληφθεί την επόμενη εβδομάδα, ενώ αποκάλυψε ότι ο Πούτιν και η Gazprom επιθυμούν την παραμονή του στην ομάδα! Η Gazprom είναι ο μεγαλύτερος χορηγός της Σάλκε και πρόσφατα η συνεργασία των δύο πλευρών ανανεώθηκε μέχρι το 2017, με τη γερμανική ομάδα να βάζει στα ταμεία της 15 εκατ. ευρώ ετησίως. Στην απόφαση της ρωσικής εταιρείας έπαιξε μεγάλο ρόλο η πορεία της Σάλκε στο Champions League,
όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά και αποκλείστηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, το οποίο τελικά κατέκτησε νικώντας 5-0 την Ντούισμπουργκ, εξασφαλίζοντας την παρουσία της και την επόμενη σεζόν στην Ευρώπη.

Ο Μάνουελ Νόιερ ανακοίνωσε πριν από λίγες εβδομάδες την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Σάλκε το καλοκαίρι, με την Μπάγερν να είναι το απόλυτο φαβορί για την απόκτησή του. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ξεκίνησαν και ο πρόεδρος των Κυπελλούχων Γερμανίας αποκάλυψε ότι την επόμενη εβδομάδα θα παρθεί η τελική απόφαση σχετικά την πώληση του Νόιερ, ενώ αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και η Gazprom επιθυμούν την παραμονή του παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012!

«Έχουμε ακόμη κάποιους ενδοιασμούς και το ενδεχόμενο ο Νόιερ να βρίσκεται εδώ και την επόμενη σεζόν είναι πιθανό. Πιστεύω ότι την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε την απόφασή μας. Είναι παίκτης-κλειδί για εμάς και η απόφαση είναι αρκετά δύσκολη, όμως θα πρέπει να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Ομολογώ ότι η Gazprom, με την οποία ανανεώσαμε πρόσφατα το συμβόλαιό μας, και ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιμένουν για την παραμονή του», ήταν οι δηλώσεις του Κλέμενς Τένις.
 
Keywords
Τυχαία Θέματα