Πιο σκληρή η Κάχα στο Τελ Αβίβ

Η Κάχα Λαμποράλ παρουσιάστηκε χαλαρή στο δεύτερο παιχνίδι των playoffs και το πλήρωσε, πλέον στο Τελ Αβίβ θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο σκληρή ώστε να καταφέρει να σπάσει την έδρα της Μακάμπι (29/3, 10.30μ.μ.).Ο τεχνικός των Βάσκων, Ντούσκο Ιβάνοβιτς ανέφερε για το τρίτο παιχνίδι της σειράς: «Δεν έχουμε πει την τελευταία μας λέξη στη σειρά. H Μακάμπι δεν έχει περάσει ακόμη στο φάιναλ φορ, και  η ομάδα μου θα τα δώσει όλα στο Τελ Αβίβ ή οπουδήποτε αλλού πρέπει να
παίξουμε, γνωρίζοντας ότι μπορούμε να κερδίσουμε. Είναι σαφές ότι αν θέλουμε να διατηρήσουμε τις πιθανότητές μας,  πρέπει να παίξουμε πιο σκληρά, απ’ ότι στο δεύτερο παιχνίδι. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου ότι θα τα δώσουμε όλα και στα δύο παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας στο Ισραήλ».

Από την πλευρά των παικτών ο Πάου Ρίμπας δήλωσε στο euroleague.net: «Ακόμη κι αν φτάσαμε πολύ κοντά στη νίκη στο δεύτερο παιχνίδι, δεν ήμασταν ευχαριστημένοι από την εμφάνισή μας. Παρουσιαστήκαμε χαλαροί και τους επιτρέψαμε εύκολα καλάθια. Για να νικήσουμε τη Μακάμπι θα πρέπει να είμαστε πιο σκληροί και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι. Είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς πιστεύουμε στους εαυτούς μας με την πεποίθηση ότι μπορούμε να πάμε σε πέμπτο παιχνίδι».
Keywords
Τυχαία Θέματα